1.300 €/lună
Tip imobil În bloc
Suprafața utilă 115 m2
An construcție 1940
Clasă birouri -
Etaj 6/P+7
Locuri parcare -
Înălțime -
Stadiu construcție finalizat

Descriere

GM1523 Cotroceni – Kogalniceanu, totul nou, apartament 3 camere, circular, suprafata utila 115mp/construita 120 mp, 1 baie si un grup sanitar, un balcon tip logie, etaj 6/7, imobil 1940. Starea imobilului este buna. Apartamentul este renovat cu finisaje de lux. : vopsea lavabila, faianta, parchet, marmura, ferestre cu geam termopan, usile interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Apartamentul este dotat cu centrala proprie, incalizre in pardoseala in bucatarie si baie, aparat de aer conditionat, contorizat cu apometre, bucatarie complet mobilata si utilata, cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider. Ideal birouri dar si locuinta.
Acces rapid catre Piata Victoriei, Universitate, Romana, Parcul Cismigiu la cateva minute, statia de metrou Izvor sau Eroilor la 5 minute.

Localizare

Informații utile

Zona Cismigiu
Baie 1
Gr. sanitare 1
Suprafața construită (desfășurată) 120 m2
Tip imobil În bloc
Suprafața utilă 115 m2
An construcție 1940
Etaj 6/P+7
Stadiu construcție finalizat
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet masiv, Marmura, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Dotari: aer conditionat, Usa metalica
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: renovat, Bucatarie: mobilata, Echipata, Compartimentare: circular, Usi interior: lemn masiv, Stadiu constructie: finalizat, Stare imobil: buna
Alte suprafețe
GM1523 Cotroceni – Kogalniceanu, totul nou, apartament 3 camere, circular, suprafata utila 115mp/construita 120 mp, 1 baie si un grup sanitar, un balcon tip logie, etaj 6/7, imobil 1940. Starea imobilului este buna. Apartamentul este renovat cu finisaje de lux. : vopsea lavabila, faianta, parchet, marmura, ferestre cu geam termopan, usile interioare din lemn, usa de la intrare metalica. Apartamentul este dotat cu centrala proprie, incalizre in pardoseala in bucatarie si baie, aparat de aer conditionat, contorizat cu apometre, bucatarie complet mobilata si utilata, cu aragaz, cuptor cu microunde, frigider. Ideal birouri dar si locuinta. Acces rapid catre Piata Victoriei, Universitate, Romana, Parcul Cismigiu la cateva minute, statia de metrou Izvor sau Eroilor la 5 minute.
Ultima actualizare: 30 ianuarie 2023
Ești interesat?