79.500 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 2
An construcție 2018
Etaj M/P+5
Suprafața utilă 80.58 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Aceasta mansarda luminoasa este situata la etajul 5 al unui bloc nou (2018), cu lift, aflat la 15 minute de mers pe jos de metrou Gorjului si 15 de condus de Afi Cotroceni.
Cu o suprafata utila de 80 mp, apartamentul are o compartimentare functionala, finisata cu material de calitate: un living spatios de 31 mp, o bucatarie, o baie cu cada, o camera de 17 mp cu un dressing de 7 mp, o a doua baie si un hol de 6 mp.
Proprietatea beneficiaza de centrala proprie si de ferestre Velux, dotate cu sistemul izolator ThermoTechnology si cu garnitura suplimentara impotriva curentului.
Separat, se poate achizitiona un loc de parcare in subsolul cladirii la pretul de 10.000Euro.

*Certificat energetic in lucru.
Ultima consolidare: 2022
Descriere băi:Geam la baie

Localizare

Informații utile

Zona Uverturii
Nr. dormitoare 1
Băi 2
Suprafața construită (desfășurată) 95.58 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2018
Etaj M/P+5
Suprafața utilă 80.58 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere fonta; ferestre care se deschid, Dotari: lift, Usa metalica, Iluminat exterior; cadă
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: finisat modern, Compartimentare: decomandat, Usi interior: lemn masiv, Bucatarie: inchisa, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: finalizat, Structura: beton, Confort: i, Fatada: piatra naturala, Strazi limitrofe: asfaltate, Orientari: nord - est, Vedere: vedere spre oraș
Vecinătăţi
transport public
Ultima actualizare: 22 iunie 2022
Ești interesat?