93.000 €
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2023
Etaj 1/P+4
Suprafața utilă 59 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

OFERTA PROMOTIONALA LIMITATA, VALABILA PANA LA 1 MARTIE 2023. PRETURI REDUSE PENTRU TOATE APARTAMENTELE SI LOCURILE DE PARCARE SUBTERANE.
STONEBUILDING.RO
Apartament 2 camere in BLOC NOU, cu 0% COMISION PENTRU CUMPARATOR, situat in Titan, cu acces direct din Bulevardul Nicolae Grigorescu si strada Drumul Lunca Merilor, la 200 metri de statia STB si la 900 m de Metrou Grigorescu si scoala 92, aproape de podul nou peste Splaiul Unirii, intr-o zona linistita, verde, doar cu vile si blocuri cu regim mic de inaltime. Blocul se afla in constructie, cu termen maxim de finalizare in luna mai 2023, este proiectat si construit sa reziste unui cutremur de 9 grade magnitudine, cu fundatii la 6 metri adancime, prevazut cu adapost antiatomic, LIFT, si cu parcare subterana. Apartamentul este decomandat, dispune de o suprafata utila totala de 59 mp, ce include un balcon, cu living de 25mp si bucatarie inchisa de 9mp. Acest model mai este disponibil doar la ETAJUL 1. Apartamentele se predau la

OFERTA PROMOTIONALA LIMITATA, VALABILA PANA LA 1 MARTIE 2023. PRETURI REDUSE PENTRU TOATE APARTAMENTELE SI LOCURILE DE PARCARE SUBTERANE.
STONEBUILDING.RO
Apartament 2 camere in BLOC NOU, cu 0% COMISION PENTRU CUMPARATOR, situat in Titan, cu acces direct din Bulevardul Nicolae Grigorescu si strada Drumul Lunca Merilor, la 200 metri de statia STB si la 900 m de Metrou Grigorescu si scoala 92, aproape de podul nou peste Splaiul Unirii, intr-o zona linistita, verde, doar cu vile si blocuri cu regim mic de inaltime. Blocul se afla in constructie, cu termen maxim de finalizare in luna mai 2023, este proiectat si construit sa reziste unui cutremur de 9 grade magnitudine, cu fundatii la 6 metri adancime, prevazut cu adapost antiatomic, LIFT, si cu parcare subterana. Apartamentul este decomandat, dispune de o suprafata utila totala de 59 mp, ce include un balcon, cu living de 25mp si bucatarie inchisa de 9mp. Acest model mai este disponibil doar la ETAJUL 1. Apartamentele se predau la cheie, cu finisaje peste medie, dotate cu incalzire in pardoseala, tamplarie PVC cu geam termopan Veka, cu centrala proprie in condensatie, usi de interior si obiecte sanitare.
Imobilul este construit din diafragme de beton si caramida, izolat cu termosistem, cu acoperis tip terasa hidroizolata, cu rampa acces auto degivrata,
Se accepta si achizitia prin credit ipotecar sau Programul Noua Casa.

Localizare

Informații utile

Zona Titan
Baie 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 71 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2023
Etaj 1/P+4
Suprafața utilă 59 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Parchet, Gresie, Interfon, Lift
Vecinătăţi
scoala, parc, restaurant, transport in comun, magazine, metrou
Destinații
Rezidenta
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 13 ianuarie 2023
Ești interesat?
Ofertă promovată exclusiv de RENET REAL ESTATE NETWORK