33.000 €

Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Garsonieră
Camere 1
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2021
Etaj 1/P+3
Suprafața utilă 27 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Alfamar 80 Residence- Salaj continua seria proiectelor imobiliare de succes si lanseaza o locatie noua, amplasat in imediata vecinatate a hypermarketului Kaufland Salaj, Carrefour, Vulcan Value Centre, la numai 2-3 minute de mijloacele de transport in comun si mari magazine comerciale.
Noul proiect imobiliar Alfamar 80 Residence- Salaj dispune de garsoniere si apartamente cu 2 camere, intr-o gama variata de compartimentari interioare si spatii locative diverse, care vor multumi chiar si cele mai exigente pretentii in materie de spatiu locativ, apartamente spatioase si foarte bine compartimentate, in care confortul si buna functionalitate sunt cele mai importante cerinte, exigenta si atentia oferita finisajelor interioare dar si grija cu care sunt puse in practica, precum si atentia oferita amenajarii spatiilor exterioare ale ansamblului.
Imobilul are un regim de inaltime P+3E, cu un numar de 40 de unitati locative dispuse, cate 10 pe nivel. Termenul de finalizare este decembrie 2021.

Localizare

Informații utile

Zona Salaj
Baie 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 40 m2
Tip proprietate Garsonieră
Camere 1
An construcție 2021
Etaj 1/P+3
Suprafața utilă 27 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Faianta
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: nou, Compartimentare: decomandat, Bucatarie: nemobilata, Inchisa, Usi interior: celulare, Acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Asfaltate, Vedere: vedere laterala
Vecinătăţi
magazine, piata, gradinita, scoala, transport public, parc, bar/pub, restaurant, mall/centru comercial, loc de joaca, taxi
Alte suprafețe
STU - SUPRAFATA TOTALA UTILA: 31 mp,SUPRAFATA TERASE/BALCOANE: 4 mp
Ultima actualizare: 2 septembrie 2021
Ești interesat?