90.476 € + TVA
Comision
Cumpărător
0%
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2022
Etaj 1/P+8
Suprafața utilă 60 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Cauti un apartament spatios?
Propunem spre vanzare un apartament cu 2 camere intr-un imobil nou cu 8 etaje si doua lifturi, in sectorul 6, Cartier Militari.
Apartamentul este disponibil la etajul 1 si are 60 mp utili, decomandat, bucatarie inchisa, baie cu geam, dormitor si living luminos.
Imobilul se preda finisat la cheie: (gresia, faianta, parchetul, usile de interior si obiectele sanitare sunt la alegearea cumparatorului)
Acesta se afla in apropierea centrelor comerciale (Ldl, Kaufland) dar si in apropierea institutiilor de invatamant ( scolii, gradinite). Are ca avantaj zona in care este amplasat, inconjurat de supermarket-uri, precum si accesul usor la metrou si alte mijloace de transport in comun.
Pentru mai multe detalii legate de proprietate sau pentru stabilirea unei vizionari, va rugam sa ne contactati.
COMISION 0%
Ultima consolidare: 2022
Descriere băi:Geam la baie

Localizare

ADRESA EXACTĂ: Bucuresti, str. Valea Cascadelor

Informații utile

Zona Militari
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 60 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2022
Etaj 1/P+8
Suprafața utilă 60 m2
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Granit, Vopsea lavabila, Faianta, Geamuri termoizolante - pvc, Calorifere fonta, Dotari: lift, Interfon, Usa metalica, Iluminat exterior
Info imobil
Mobilat: nemobilat, Stare interior: finisat modern, Compartimentare: decomandat, Usi interior: lemn masiv, Bucatarie: inchisa, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Curte: comuna, Stadiu constructie: in constructie, Structura: cadre, Strazi limitrofe: asfaltate, Orientari: nord - est, Vedere: vedere panoramică, Vedere spre oraș
Vecinătăţi
transport public; ansamblul the building 72 se afla in cartierul militari, sectorul 6, in apropierea statiei de metrou pacii si a autogarii militari. accesul este rapid din bulevardul iuliu maniu si are numeroase legaturi cu transportul stb.
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 60 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 7 mp
Detalii comerciale
Comision cumpărător: 0%
Ultima actualizare: 2 august 2022
Ești interesat?