92.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 1939
Etaj M/P+2
Suprafața utilă 48 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Va propunem spre vânzare un apartament de 2 camere foarte luminos situat în zona Capitale - Dorobanți, pe o strada necirculată la mansarda unei vile interbelice de tip D+P+2E+M.

Suprafață apartamentului este de 48mp, iar ca și compartimentare exista o zona de living cu bucătărie deschisa care se poate inchide cu pereți de sticla, un dormitor și o baie mare cu fereastra.
Apartamentul este frumos amenajat, are instalatiile schimbate, termoizolatie tavan, tabla schimbata pe acoperiș în 2016 și vedere mixta.

In apropiere se regăsesc numeroase scoli, magazine, parcuri, bănci etc. Accesul către mijloacele de transport este unul facil: stația de autobuz este la 5min de mers pe jos, iar metroul este la 10 minute distanta.

Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ne contactați.
Descriere băi:Geam la baie

Localizare

Informații utile

Zona Dorobanti (Capitale)
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Suprafața construită (desfășurată) 55 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 1939
Etaj M/P+2
Suprafața utilă 48 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Calorifere fonta, Dotari: aer conditionat, Usa metalica, Masina de spalat rufe, Iluminat exterior, Televizor; cabină de duș
Info imobil
Mobilat: mobilat, Stare interior: finisat modern, Bucatarie: deschisa separata, Frigider, Aragaz, Hota, Compartimentare: semi-decomandat, Usi interior: lemn masiv, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Stadiu constructie: finalizat, Izolatie interioara: polistiren extrudat, Strazi limitrofe: asfaltate
Vecinătăţi
transport public
Ultima actualizare: 26 septembrie 2022
Ești interesat?