0
0
Adaugă anunţul tău

Garsoniera - Baneasa

Reper: nespecificat

 16RUN99808 
click pentru zoom
13 Poze
 • Etaj etaj 1/P+13
 • Suprafaţa utilă 56.46 m2
 • Suprafaţa constr. 69.58 m2
 • Construcţie 2014
 • Balcoane 1
 • Metrou Nu
Alertă de preţ Setează preţul preferat și noi te anunţăm imediat. Click aici
83.496
se adauga TVA
/mp 1.200
se adauga TVA

SUPRAFETE GENEROASE APROAPE DE PARCUL HERESTRAU!

Neocasa va prezinta unul dintre cele mai mari complexuri rezidentiale din Bucuresti, construit cu materiale ecologice menite sa protejeze mediul inconjurator, localizat in zona de Nord a Bucurestiului, la 400 m de Parcul Herastrau si la doar 2 minute de cele mai importante centre comerciale ale orasului.

Imobilul are un regim de inaltime 3S+P+12+13R, va fi finalizat in iunie-iulie 2015 si dispune de un numar de 270 de apartamente de 1-4 camere, pozitionate pe 4 scari, avand suprafete generoase variind de la 69.58 mp in cazul unei garsoniere pana la 247.82 mp in cazul unui apartament de 4 camere, respectiv 641 in cazul unui penthouse.

Accesul facil catre etajele superioare se face prin intermediul lifturilor moderne pozitionate cate 2 pe scara, ce beneficiaza printre altele si de protectie anti-apa si anti-foc.

Fatada ventilata produce oxigen activ ce prin oxidare distruge bacteriile, virusurile sau germenii si, de asemenea, descompune noxele si distruge mirosurile urate din incaperi. Mecanismul folosit este asemanator cu cel al fotosintezei astfel ca 1000 mp de ceramica tratata cu dioxid de titan echivaleaza, ca putere de purificare a aerului, cu 70 de arbori.

Au fost folosite materiale de constructie de cea mai buna calitate, inclusiv beton de tip B700, recunoscut ca fiind extrem de rezistent la compresie, precum si la o clasa seismica mare, iar fierul de tip PC52 permite o ancorare superioara multumita profilaxiei.

Finisajele interioare si exterioare sunt, de asemenea, de cea mai buna calitate, placarile ceramice din interiorul apartamentelor apartinand marcilor italienesti Atlas Concorde si Marazzi, in timp ce la exterior se remarca tamplaria Schuco imbunatatita cu sisteme performante de izolatie termica si fonica ca si Low-E sau Season 4.

Aerul conditionat prezent in toate apartamentele este de tip climatizat, acesta permitand selectarea temperaturii optime pentru fiecare incapere in parte.

Incalzirea apartamentelor se realizeaza prin intermediul a 2 centrale termice proprii, atat prin calorifere, cat si prin intermediul ventilo-convectoarelor iar consumul este contorizat pentru fiecare apartament in parte, garantand astfel costuri reduse de intretinere in timpul sezonului rece.

Printre facilitatiile ansamblului se numara gradina interioara, sali de sport si SPA, precum si spatii comerciale sau restaurante ce vor fi situate chiar la parterul complexului.

Preturile variaza intre 1200 si 1300 euro/mp + TVA in functie de etaj, iar locul de parcare se poate achizitiona separat la pretul de 10.000 euro + TVA.

MAI MULT
Dotări / Utilităţi / Informaţii utile
 • grup sanitar 1
 • structura beton
 • Impartire decomandat
 • balcon 1
 • Altele parcare subterana
 • Finisaje/
  Utilităţi
  parchet, gresie, faianta, vopsea lavabila, geamuri termopan, pereti Rigips, calorifere aluminiu, aer conditionat, sensor pentru incendii, interfon, sauna, sala de fitness, lift, usa metalica, telecomanda garaj, bucatarie deschisa, bucatarie nemobilata, bucatarie neechipata, administrare, paza, contor apa, contor caldura, boxa
 • Info imobil nemobilat, interior nou, amplasat in imobil nou, imobil in stare buna, centrala proprie a imobilului, strazi amenajate, vedere stradala, vedere pe spate, vedere laterala, vedere mixta, acces stradal
 • Vecinătăţi magazine, gradinita, scoala, RATB, parc, lac, drum urban, hotel, aeroport, bar/pub, restaurant
 • Acte persoana juridica, autorizatie de constructie
 • Destinații rezidenta
Foto
MAI MULT
Ultima actualizare a ofertei: 15.03.2018
Contactează-ne
Contactează agentul:
ISA
Click pentru a vedea telefonul
Ofertă promovată de:
Calea Victoriei, Nr. 155, bl.D1, sc. 7, etj. 11, sector 1, Bucuresti, cod: 010073
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Contactează agentul:
ISA
NEOCASA
Click pentru a vedea telefonul

Trimite mesaj agentului:

Motiv:
Tip:
Doreşti să generăm o alertă ?

Dacă dorești sa primești pe email alerte cu noi oferte specifice acestei căutari te rugăm să introduci adresa de mail.

Nu, mulţumesc