180.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2020
Etaj 6/P+11
Suprafața utilă 61 m2
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Acest superb apartament de 2 camere este situat la etajul 6 al unui imobil de 11 nivele, finalizat in martie 2020, din zona Pipera-Aviatiei (birouri).
Avand o suprafata de 61 mp, apartamentul este compus din living spatios si luminos, bucatarie separata cu geam de sticla, dormitor, hol, baie si un balcon de 6 mp, mobilierul si finisajele fiind din gamele premium +.
Apartamentul se incadreaza in clasa A de eficienta energetica, consumul total specific de energie primară este de 116,09 (indicele de emisii echivalent CO_2 este de 24,971).
Sistemul de incalzire este centralizat, cu afisaj electronic si programare wireless. Blocul este dotat cu 2 lifturi Kone, accesul in complex este securizat, paza 24/24 h si sistem de monitorizare video.
Apartamentul dispune de un loc de parcare in garajul subteran al imobilului, este disponibil imediat si prezinta o foarte buna oportunitate de investitie.

Localizare

Informații utile

Zona Aviatiei
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. balcoane 1
Parcare 1
Suprafața construită (desfășurată) 70 m2
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2020
Etaj 6/P+11
Suprafața utilă 61 m2
   
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet laminat, Gresie, Vopsea lavabila, Calorifere fonta, Tapet; ferestre care se deschid, Geamuri cu izolație fonică, Geamuri cu protecție uv, Geamuri tripan, Dotari: aer conditionat, Lift, Interfon, Usa metalica, Senzor pentru incendii, Telecomanda garaj, Masina de spalat rufe, Facilitati persoane cu dizabilitati, Iluminat exterior, Videointerfon, Televizor, Spatiu agrement, Wireless; irigații, Cadă, Acoperiș, Parcare biciclete, Telecomandă poartă acces auto
Info imobil
Mobilat: mobilat; mobilat lux, Stare interior: ultrafinisat, Bucatarie: mobilata, Echipata, Frigider, Aragaz, Hota, Masina de spalat vase, Compartimentare: decomandat, Usi interior: lemn masiv, Proprietarul plateste: telefon, Cablu tv, Curte: comuna, Stadiu constructie: finalizat, Structura: beton, Izolatie interioara: polistiren extrudat, Confort: i, Strazi limitrofe: asfaltate, Vedere: vedere spre oraș
Alte informatii
Ultima consolidare: 2020
Vecinătăţi
transport public, loc de joaca
Alte suprafețe
STU - SUPRAFAȚA TOTALĂ UTILĂ: 67 mp,SUPRAFAȚĂ TERASE/BALCOANE: 6 mp
Ultima actualizare: 23 noiembrie 2022
Ești interesat?