128.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 2018
Etaj 5/P+12
Suprafața utilă 52 mp
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit situat într-un imobil finalizat în anul 2018, cu 2 camere și 1 dormitor. Proprietatea dispune de baie, balcon, bucatarie și se vinde complet mobilată și utilată lux, cu finisaje premium. Apartamentul se află la etajul 5 dintr-un bloc cu 12 etaje, în zona Orhideea/Grozăvești din București.

Locația este foarte convenabilă, fiind amplasată între Carrefour Orhideea și Brico Depot, în apropiere de Hotelul Sir și Podul Basarab. De asemenea, proprietatea se află la o distanță accesibilă de mers pe jos față de facilități precum restaurante, stația de metrou, parc și supermarket.

Prețul de vânzare al apartamentului este de 128.000 euro.

În cazul în care sunteți interesat să aflați mai multe detalii sau să vizionați proprietatea, vă sunt așteptate solicitările sau vizitele.

Localizare

Informații utile

Zona Grozavesti
Nr. dormitoare 1
Baie 1
Nr. terase 1
Suprafața construită (desfășurată) 59 mp
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 2018
Etaj 5/P+12
Suprafața utilă 52 mp
Finisaje/Utilităţi
Finisaje: parchet masiv, Gresie, Faianta, Dotari: aer conditionat, Lift, Interfon, Cablu, Wireless, Fibra optica
Info imobil
Mobilat: mobilat, Stil mobilier: modern, Stare mobilier: nou, Stare interior: nou, Bucatarie: mobilata, Modern mobilata, Echipata, Complet echipata, Compartimentare: decomandat, Vechime imobil: nou, Stadiu constructie: finalizat, Stare imobil: exceptionala, Structura: beton, Pereti interiori: caramida, Confort: i sporit, Lux, Plansee: beton armat, Acces: acces stradal, Strazi limitrofe: amenajate, Vedere: vedere mixta
Vecinătăţi
magazine, gradinita, scoala, transport public, metrou, hotel, bar/pub, restaurant, mall/centru comercial
Ultima actualizare: 24 iulie 2023
Ești interesat?