180.000 €
Tip proprietate Apartament
Camere 2
Băi + Gr. sanitare 1
An construcție 1995
Etaj 4/P+8
Suprafața utilă 62 mp
Suprafață teren -
Teren liber(curte) -

Descriere

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare un apartament finisat nivel de LUX, cu 2 camere la etajul 4 al unui imobil construit in 1995, situat in zona Victoriei-Dr felix-Titulescu aproape de statia de metrou Piata Victoriei. Structura de rezistenta in cadre de beton armat ce permite o compartimentare flexibila. Exceleaza printr-o izolatie termica si fonica moderna, exemplu fiind ultimul model de tamplarie PVC cu geam termopan. Apartamentul are o suprafata utila de 62mp (75mp suprafata construita)  si este compus din 2 camere plus dependinte  (living, dormitor), baie, bucatarie inchisa, balcon mare si hol.  Apartamentul are ziduri interioare din caramida Tip BCA YTONG, usa metalica intrare, usi interioare lemn masiv, pardoseala parchet masiv si gresie de import, aparatura electrica Gewiss, videointerfon, internet, cablare TV. Incalzire cu centrala proprie ARISTON si calorifere moderne, performante. Instalatii sanitare in bai si bucatarie gama de

EFR UPGRADE IMOBILIARE va ofera spre vanzare un apartament finisat nivel de LUX, cu 2 camere la etajul 4 al unui imobil construit in 1995, situat in zona Victoriei-Dr felix-Titulescu aproape de statia de metrou Piata Victoriei. Structura de rezistenta in cadre de beton armat ce permite o compartimentare flexibila. Exceleaza printr-o izolatie termica si fonica moderna, exemplu fiind ultimul model de tamplarie PVC cu geam termopan. Apartamentul are o suprafata utila de 62mp (75mp suprafata construita)  si este compus din 2 camere plus dependinte  (living, dormitor), baie, bucatarie inchisa, balcon mare si hol.  Apartamentul are ziduri interioare din caramida Tip BCA YTONG, usa metalica intrare, usi interioare lemn masiv, pardoseala parchet masiv si gresie de import, aparatura electrica Gewiss, videointerfon, internet, cablare TV. Incalzire cu centrala proprie ARISTON si calorifere moderne, performante. Instalatii sanitare in bai si bucatarie gama de lux. Instalatii electrice, incalziri si ventilatii cu materiale din import de cea mai buna calitate. Imobilul are un sistem de intretinere bine pus la punct, este reabilitat termic, lift modern.  Se vinde MOBILAT SI UTILAT MODERN, asa dupa cum se vede in imagini. TV si aer conditionat in fiecare camera.  Pretul este usor negociabil, 180000 euro, nu se adauga TVA. 

Aproape de metrou, mijloace transport in comun, supermarket, parc, lac, farmacie, scoala.  Pentru mai multe detalii si vizionari nu ezitati sa contactati consultantul imobiliar.

Localizare

Informații utile

Zona Banu Manta
Baie 1
Nr. balcoane 1
Suprafața construită (desfășurată) 75 mp
Tip proprietate Apartament
Camere 2
An construcție 1995
Etaj 4/P+8
Suprafața utilă 62 mp
   
Finisaje/Utilităţi
Gresie, Parchet, Lavabil, Geamuri pvc, Geamuri, Calorifere, Usa metalica
Info imobil
Mobilat, Incalzire cu centrala proprie
Vecinătăţi
parc
Ultima actualizare: 13 April 2024
Ești interesat?