An Predare An Predare 2021
Camere Camere 1 - 3 camere
Suprafete Suprafete 40.6 mp - 101.68 mp
Preturi Preturi 70.140 - 158.225 Euro

Descriere Cortina North

Un nou proiect dezvoltat sub numele Cortina, care completeazǎ celelalte douǎ ansambluri rezidențiale de succes, devenite puncte de referințǎ în piața imobiliarǎ, prin calitatea construcției și a finisajelor, eleganțǎ și modernism. Noul proiect Cortina North se alaturǎ deja consacratelor Cortina Residence (2016) și Cortina Academy (2020), dezvoltate de Eden Capital Development SRL.

Cu o amplasare de excepție în nordul capitalei, acest proiect va fi unul grandios, cu caracteristici unice îmbinate pentru un stil de viață complet, confortabil și activ!

Facilitatile incluse in conceptul Cortina North includ bazin semiolimpic de inot, pista de alergare de peste 1.5km, zona de fitness si wellness, peste 10.000mp de spatii verzi. 

Profita de oferta de lansare si cumpara un apartament premium în Cortina North! Exceptional pozitionat, in proximitatea a numeroase puncte de interes (metrou Aurel Vlaicu, statie STB chiar în fata ansamblului, zona corporate Pipera, Promenada Mall, scoli, Kaufland, Lidl, Spitalul Metropolitan București etc), ansamblul rezidential iti ofera, pe langa un apartament, un concept de locuire si stil de viata premium, reprezentat prin:

  • bazin semiolimpic de inot
  • pista de alergare de peste 1.5km
  • centru fitness si wellness
  • zona comerciala proprie
  • parcare subterana si supraterana
  • peste 10.000mp de spatii verzi

In plus, toate apartamentele vor beneficia de finisaje si dotari de calitate, executate la cele mai inalte standarde care ne recomanda prin evolutia in piata imobiliara, prin ansamblurile rezidentiale anterioare ce reprezinta cartea noastra de vizita: Cortina Residence si Cortina Academy. Te invitam la o vizionare! 

*Preturile nu includ TVA
**Imaginile prezentate in proiect si in anunturi au scop strict ilustrativ.

Facilități

Piscină Piscină
Sală de sport Sală de sport
Supermarketuri Supermarketuri

Locatie

Bulevardul Pipera, VII a 1, Bucuresti

Ești interesat?
Eden Capital Developement

Eden Capital Developement

Share Share