An Predare An Predare 2021
Camere Camere 1 - 4 camere
Suprafete Suprafete 45.18 mp - 116.89 mp
Preturi Preturi 92.000 - 244.350 Euro

Descriere Cortina Academy

Noul proiect rezidential CORTINA ACADEMY continua standardele ridicate in materie de dezvoltare imobiliara, atat la nivel national cat si la nivel european. Modern si exclusivist, intruneste cu siguranta cele mai exigente cerinte in materie de calitate, lux si eleganta. Am dovedit deja ca putem realiza lucruri de exceptie prin proiectul nostru de succes CORTINA RESIDENCE.


In cadrul ansamblului se regasesc studiouri, apartamente cu doua, trei si patru camere, ce au suprafețe si compartimentari variate. Se creeaza astfel un înalt nivel de utilitate a spațiului in conformitate cu stilul de viata al omului activ si modern. Ansamblul este conceput si construit cu responsabilitate asumata față de mediul inconjurator, pe termen lung. Se acorda o atentie sporita celor mai noi detalii de design si se combina cele mai avansate tehnici de construire, utilizand o gama larga de materiale de exceptie de la producatori renumiti.

9 ani Experiență în dezvoltare imobiliară

Peste toate acestea se adauga experienta noastra de peste 9 ani materie de dezvoltare imobiliara premium, precum si expertiza recunoscuta a partenerilor nostri.

Schite

Facilități

Parc Parc
Supermarketuri Supermarketuri
Spații verzi Spații verzi

Localizare

Bulevardul Geniului 46-48, Bucuresti

Dezvoltator

Compania Eden Capital Development a aparut in piata imobiliara ca urmare a cererii in crestere pentru locuinte de calitate premium, cu finisaje si dotari de exceptie si design inovator. Ansamblurile noastre residențiale sunt considerate repere imobiliare și s-au dovedit a fi atat caminul drag al multor familii cat si investiții inteligente, sigure, sănătoase si cu potential foarte ridicat pentru viitor. Urmare fireasca a proiectelor anterioare, timp in care am dobandit o vasta experienta si ne-am dezvoltat viziunea, construirea ansamblului CORTINA RESIDENCE fiind urmatorul pas logic in consolidarea pe piata a companiei drept dezvoltator imobiliar de top.Inca de la lansare, CORTINA RESIDENCE a devenit proiectul etalon al pietei imobiliare de lux din Bucuresti.

Povestea de succes a continuat cu ansamblul Delta City din zona Blvd. Barbu Vacarescu – Floreasca si cu proiectul FourCity North, vândut in totalitate. Prin integritate, comunicare deschisa, tranzactii transparente, profesionalism si dăruire am reusit sa castigam increderea si respectul tuturor clientilor nostri. Angajamentul nostru față de calitate, dublat de expertiza, a facut posibil sa oferim timp de peste 9 ani cladiri fiabile si cu o valoare estetica ridicata.Si pentru ca ne-am dorit sa evoluam, sa ne autodepasim, am ales sa dezvoltam CORTINA ACADEMY, un nou proiect de referinta, intr-o zona centrala, cu o localizare ideala. Localizat intr-o zona de exceptie a capitalei, vis-a-vis de Palatul Cotroceni, ansamblul residential de lux CORTINA ACADEMY se dezvolta in Blvd. Geniului nr. 46-48. Accesul direct la bulevarde importante cat si proximitatea statiei de metrou Academia Militara, situata la doar 2 minute de complex, fac posibil accesul facil spre oricare zona din BUCURESTI, indiferent ca este necesar sa va deplasati in zonele de bussiness din vest, centru, nord sau catre zonele de agrement. Cumparaturile le puteti face in functie de preferinta, atat in AFI Palace Cotroceni localizat la circa 600 de metri sau in Centrul comercial Orhideea, aflat la aproximativ un kilometru si jumatate.Nu este de neglijat nici posibilitatea plimbarilor relaxante prin parcul Gradinii Botanice, in conditiile in care acesta se gaseste la nici 500 de metri de CORTINA ACADEMY.

Ești interesat?
Eden Capital Developement

Eden Capital Developement

Share Share