An predare An predare Iunie 2023
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 36,50 mp - 71,50 mp
Pret Pret 46.500 - 91.900 Euro

Descriere Viva Residence Metalurgiei Park 2

E timpul să ai casa ta în Metalurgiei Park Residence, aşa că astăzi iţi supunem atenţiei unul dintre cele mai dorite şi bine vândute proiecte rezidenţiale din cadrul Metalurgiei Park Residence şi anume Viva Residence, ajuns deja la cea de-a doua fază compusă din 6 blocuri de locuinţe mixte, însoţite de numeroase facilităţi, iar lucrările de construcţie se vor derula pe parcursul anilor 2019 şi 2023 pentru ultimele imobile.

Astfel, odată cu începerea construcţiei celor 6 blocuri de locuinţe din faza a doua, care completează proiectul rezidenţial demarat la începutul anului 2016, au fost puse în vânzare şi apartamentele din blocurile 9-10-11-12-13 şi 14.

Terenul pe care se va desfăşura faza 2 a proiectului rezidenţial are o suprafaţă de 20.000 mp pe care se vor edifica cele 6 blocuri de locuinţe însoţite de parcările rezidenţilor, spaţiile verzi şi căile de acces în ansamblu. Terenul dispune de deschidere directă în Strada Drumul Binelui, dar şi de multiple căi de acces secundare cum sunt cele din strada Drumul Jilavei şi chiar de acces rapid în Bulevardul Metalurgiei prin drumul intern al Metalurgiei Park.

Accesul către staţiile de metrou Apărătorii Patriei sau Dimitrie Leonida este acum mult mai rapid şi se poate face în doar câteva minute.

Numărul de unităţi locative ce vor rezulta după finalizarea fazei a II-a a proiectului este de 612 unităţi diverse, care se împart în: garsoniere simple decomandate, garsoniere duble tip studio, apartamente cu două şi trei camere generoase, însoţite de balcoane ample, spaţii de depozitare, boxe, parcări acoperite tip garaj şi parcări supraterane.

Regimul de înălţime al acestor noi imobile se modifică din Parter + 5 Etaje, în Parter + 6 Etaje, respectiv Parter +7 Etaje cu o distanţă mai mare între blocuri şi cu o excelentă funcţionalitate interioară oferită de modul în care au fost dispuse şi amenajate locurile de parcare ale rezidenţilor, căile de acces şi locurile de joacă.

Noile apartamente vin însoţite de locuri de parcare delimitate şi amenajate separat, oferite spre vânzare la preţurile de 5.000 Euro + TVA - loc de parcare suprateran şi 10.000 Euro + TVA - loc de parcare acoperit la parterul blocului tip garaj, fiecărui rezident care doreşte achiziţionarea unui loc de parcare individual.

Caracteristici generale

Faza a II-a dispune de aceleaşi facilitaţi oferite rezidenţilor încă din faza I a proiectului rezidenţial şi anume: loc de joacă pentru copii amenajat la standarde europene, spaţii de relaxare pentru adulţi, spaţii verzi amenajate peisagistic cu vegetaţie decorativă, un număr mare de arbori ornamentali, alei iluminate nocturn, căi de acces ample, trotuare, drumuri asfaltate şi parcări delimitate.

Dezvoltatorii proiectului anunţă totuşi intenţia de a aduce în faza a II-a o serie de îmbunătăţiri, mai ales pe segmentul părţilor comune ale imobilelor, casei scărilor şi intrărilor în imobile, care vor avea placări cu granit, videointerfoane şi rampe pentru persoanele cu dizabilităţi.

Spatiile comerciale se vor regăsi la parterul blocului 14 care are o deschidere directă în strada Drumul Binelui şi vor avea ca şi destinaţie activităţi diverse menite să întregească gradul de confort din interiorul ansamblului rezidenţial cum sunt magazinele de proximitate, supermarketurile sau micile afaceri de comunitate.

Proiectul, a cărui construcţie a început deja, va fi executat în etape, iar termenele impuse societăţii de construcţii pentru finalizare sunt: pentru Blocul 9 termenul de finalizare este decembrie 2020, iar următoarele unităţi locative (blocul 10) urmând a fi date în folosinţă în Mai 2020, Blocul 11 septembrie 2021 şi Blocul 12 în Aprilie 2022 cu menţiunea că termenele asumate sunt acoperitoare şi există posibilitatea, conform dezvoltatorilor de a da în folosinţă mult mai devreme întreg proiectul imobiliar.

Achiziţionează şi tu o locuinţă în Viva Park Residence şi bucură-te de avantajele oferite:

- Ieşire către şoseaua Berceni - Apărătorii Patriei;
- Staţii RATB în fata ansamblului;
- Preturi foarte decente, locuinţe accesibile;
- Ieşire către Şoseaua Metalurgiei - Piaţa Sudului;
- Staţii de Metrou la câteva minute distanta;
- Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
- Parc public în apropiere;
- Scoli şi grădiniţe publice în zona;
- Acces foarte rapid către Şoseaua de Centura

ACCES FACIL către centrul Capitalei

Localizarea proiectului este de asemenea excelentă din punctul de vedere al circulaţiei şi fluxului auto. De mare importanţă este pasajul subteran auto de la Piaţa Sudului care face legătura directă între Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia şi de aici către Şoseaua Mihai Bravu prin noul Pod de la Calea Văcăreşti, finalizat în anul 2014.

Trei bulevarde principale: Şoseaua Berceni, Strada Turnu Măgurele şi Strada Luica au fost lărgite cu încă o banda pe fiecare sens de circulaţie, lucru care a îmbunătăţit considerabil problema traficului auto. Alte doua pasaje rutiere gigant sunt anunţate chiar în zona Metalurgiei, Turnul Măgurele, Apărătorii Patriei care ar urma să lege inelul median dintre Şoseaua Giurgiului şi Târgul Vitan.

Acest lucru va permite un timp mai mic de 15 minute pentru a ajunge cu autoturismul personal, în zone centrale precum Piaţa Unirii, Victoriei, în funcţie de condiţiile de trafic.

Specificaţii tehnice

Materialele şi echipamentele folosite în procesul de finisare şi amenajare a apartamentelor şi a spatiilor comune sunt:

- Tâmplărie PVC Rehau - 5 camere cu geam termopan 4 anotimpuri low e, însoţită de glafuri interioare /exterioare;
- Uşi interior gama Classen de la Bella Casa diferite nuanţe şi modele;
- Centrala de apartament Ariston 24 kw;
- Parchet laminat dublu click import Austria, gresie şi faianţă import Italia;
- Obiecte sanitare moderne în bai Cersanit;
- Uşa intrare Superlock cu multiple sisteme de siguranţă;
- Spatiile comune ale imobilelor vor fi la fel de atent finisate şi vor dispune de placări cu granit şi balustrade vopsite electrostatic (mana curenta);
- Videointerfon montat individual;
- Toate imobilele vor dispune de lifturi moderne silenţioase de la Schindler.

Locuinţele din cadrul proiectului Viva Residence se predau contorizate individual, finisate complet şi dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente, iar materialele folosite în procesul de finisare şi de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Structura de rezistenta: imobilele vor fi realizate cu structura mixta, diafragme, placa, grinzi şi beton armat. Sistemul a fost conceput pentru a satisface noile exigente ale normativului de cutremure emis în 2013. Fundaţia se va realiza prin intermediul unor talpi continue din beton armat de clasa superioara.

Închiderile de la exterior se vor realiza din blocuri ceramice tip POROTHERM de 30 cm lăţime, anvelopate cu polistiren expandat de 10 cm.

Compartimentările interioare se vor executa în totalitate din blocuri ceramice tip POROTHERM de 11,5 cm, tencuite pe ambele parti pentru a crea în final o grosime de compartimentare de 17 cm, astfel se vă realiza o atenuare a zgomotului, suficienta intre camerele aceluiaşi apartament.

Imobilele vor fi deservite de ascensoare modern de persoane, cu capacitate suficienta pentru a servi un flux ridicat de rezidenţi.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind construcţiile noi şi vor fi construite pe cadre şi grinzi de beton armat de o clasă superioara, iar pentru pereţii exteriori, dar şi pentru cei interiori, dezvoltatori rămân fideli cărămizilor tip Porotherm şi izolaţiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa).

În ceea ce priveşte tâmplăria PVC, aceştia au apelat la cea mai buna soluţie şi anume, vor folosi profil 5 camere cu geamuri 4 anotimpuri şi low-e, la care se adaugă glafurile exterioare de la aceeaşi companie.

Fiecare apartament va fi finisat exact aşa cum îşi doreşte noul proprietar, acesta va avea la dispoziţie o gamă larga de modele şi culori din care să poată alege cele mai bune şi mai deosebite finisaje. Băile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar uşile interioare se vor putea alege de la firme de renume în domeniu, cum ar fi CLASSEN, BELLA CASA.

În cadrul proiectului îşi desfăşoară activitatea şi un department de design interior pus la dispoziţia celor interesaţi de un imobil în Viva Residence.

Schite

Localizare

Drumul Binelui nr. 31, Bucuresti

Ești interesat?