An predare An predare 2024
Nr camere Nr camere 4 camere
Supr. construita Supr. construita 207 m
Pret Pret 256000 Euro + TVA

Descriere Villa Nova Residence

Construite dupa norme nZEB, casele sunt concepute pentru a fi independente energetic: cu pompe de caldura, ventiloconvectoare și panouri fotovoltaice, tehnologii pasive ce pregătesc locuinte sustenabile in viitor!

Cu ce ne diferențiem?

Aducem in piață o viziune și o abordare autentică în dezvoltarea imobiliară. Focusul este în a construi și oferi fiecărui client case bine gândite din toate punctele de vedere.

Case confortabile

Bine compartimentate, cu posibilitatea de a fi ușor adaptate nevoilor familiei, amplasate în cadrul curții astfel încât să rezulte spații compacte verzi și de recreere, casele din complex sunt încadrate în zece ansambluri a câte 8 unități individuale cu drum de acces privat și intrare în stil englezesc (fără garduri în fața caselor și a parcărilor).

Raport calitate-pret echitabil

Cântărim ofertele a mai mulți furnizori, analizăm soluțiile de execuție în detaliu și în ansamblul construcției. Atenția la detalii este punctul nostru forte. Optăm pentru eficiență operațională în toate deciziile noastre. Cântărim și analizăm fiecare alegere din perspectiva viitorului beneficiar.

Proiecte moderne si originale

Ne inspirăm constant pentru a-ți oferi cele mai bune idei ale noastre. Conceptul de „modern” nu a fost nicicând mai accesibil!

Materiale și finisaje

Finisaje premium

Exterior, tencuială decorativă albă și plăci ceramice în zona de intrare. Vopsea lavabilă albă, la interior.

Încălzire prin pardoseală

Tehnologie inovativă și soluții eficiente de încălzire prin pardoseală.

Pod înalt pentru depozitare

Amenajat ca și spațiu de depozitare, accesibil prin scara retractabilă din interior, pentru casele tip Parter.

Structură de beton

Realizată din beton armat și închideri din cărămidă cu goluri verticale cu lățime de 25 cm la pereții exteriori.

Zidărie cărămidă

Pereți exteriori din cărămidă Soceram. Termosistem din polistiren expandat de înaltă densitate.

Tâmplărie Pinum

Ferestre Pinum, marca germană Gealan, cu geam termoizolant tripan cu protecție UV și sistem de microventilație.
Tâmplăriile exterioare sunt termoizolante, din PVC.

Pardoseli de calitate

Parchet special pentru incălzire prin pardoseală de 8 mm și plăci ceramice gama lux.

Obiecte sanitare premium

Băile sunt dotate cu obiecte sanitare de calitate premium de la furnizori renumiți.

Uși moderne

Ușa exterioară metalică termoizolantă gri-antracit marca Pinum, cu toc de aluminiu și rupere termică.
Uși interioare albe, moderne, marca Pinum.

Case tip
P, P+1

Schite

Case tip P+1

Cu o suprafață construită de 207 mp și o grădină generoasă, concepută pentru a deveni independentă energetic, casa cu etaj este dotată cu panouri fotovoltaice, pompă de căldură și ventiloconvectoare, tehnologie pasivă de ultimă generație pentru o locuință pregătită pentru viitor. O casă ce se remarcă prin designul modern, finisajele premium și elementele de lux, un adevărat cămin confortabil și elegant pentru familia ta!

  • Situate în localitatea Tunari, pe str. Nordului la nr. 7 și 9;
  • Villa Nova Residence, un complex de 80 de case organizate in 10 ansambluri de tip gated community a câte 8 locuințe individuale tip Parter si P+1;
  • Dintre ansamblurile cu case tip P+1, primul este vândut și dat în folosință, al doilea de curând finalizat, disponibil la vânzare. Proiectul continuă cu etapele următoare de construcție.
  • Dispuse în cadrul fiecărui ansamblu 4 unităti pe stânga și 4 pe dreapta, astfel încât să rezulte spații compacte verzi și de recreere, cu drum de acces privat și intrare în stil englezesc (fără garduri în fața caselor și a parcărilor).

Finisajele premium și elementele de lux, designul modern și tehnologiile de ultimă generație, permit amenajarea unor locuințe unice și eficiente energetic.

Construite după norme nZEB (nearly Zero-Energy Building), casele sunt concepute pentru a deveni independente energetic. Sunt dotate cu sistem integrat de încălzire prin pardoseală conectat la pompa de căldură aer-apă, soluție SMART de climatizare cu ventiloconvectoare și panouri fotovoltaice.

Cu interioare spațioase și bine compartimentate, living și 3 dormitoare, cameră tehnică și pentru dressing, cu terasă și grădină generoase, casele se disting prin stil și eleganță.

Case tip Parter

Modernă și spațioasă, cu living si 3 dormitoare, 2 locuri de parcare și curte proprie, casa îmbină perfect partea estetică, care dă personalitate clădirii, cu aspectele tehnice și funcționale care ii oferă durabilitate. Casa tip Parter a fost creată și gândită pentru a oferi un confort ridicat familiei, la standardele așteptate.

Ansamblurile de Case tip Parter sunt construite in formă de alveolă închisă pentru 8 case individuale și sunt situate pe strada Nordului la numerele 1, 1A, 3 și 5.

Etape construcție case tip Parter:

  • Etapa 1 – I ansamblu de 8 case finalizate – Vândute
  • Etapa 2 – al II-lea ansamblu de 8 case finalizate – Vândute
  • Etapa 3 – al III-lea ansamblu de 8 case finalizate – Vândute
  • Etapa 4 – al IV-lea ansamblu de 7 case in executie - Disponibile la vânzare, termen de finalizare Q2/2024

În cadrul fiecărui ansamblu, casele sunt dispuse 4 pe stânga și 4 pe dreapta, pentru a te putea bucura de siguranța și intimitatea unei comunități restrânse.

Luminoase, eficient compartimentate, cu terasă și grădină proprie, casele Parter oferă confortul unui cămin cu adevărat modern si funcțional.

Gândite și construite pentru a fi foarte economice energetic, casele sunt Smart Home Ready.

Localizare

Str. Nordului Nr. 3, Tunari, Ilfov

Ești interesat?