Zona Zona Bucuresti Zona de Sud
An predare An predare Finalizat
Suprafețe Suprafețe 102mp

Ideal pentru familii datorita localizarii intr-o zona linistita, proiectul se constituie din 6 vile, cu regim de inaltime P+1, respectiv 3 duplexuri separate, cu gradini individuale.

Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Vilă 40102m2

CONFORT

Imobilele prezentate au fost gandite special pentru confortul dumneavoastra, avand avantajul unic de a fi foarte spatioase si eficient compartimentate, benefiind de suprafete generoase, de respectiv 125 mp construiti, din care 102 mp utili,  urmand a fi predate cu finisaje complete de foarte buna calitate. De asemenea, gradinile cu suprafete intre 150 si 160 mp va vor ajuta sa va reincarcati cu energie dupa o zi incarcata. 

SIGURANTA

Proiectul „VILE MAGURELE“ reprezinta alegerea perfecta pentru orice familie, indeosebi pentru cuplurile cu copii, fiind securizat permanent si inchis cu bariera la intrarea pe drumul privat.

Copiii se vor putea juca in zona comuna, iar adultii se pot bucura de o plimbare linistita de seara in incinta ansamblului.

ACCES/AMPLASARE

Amplasat in Jud. Ilfov, in apropierea centrului Comunei Magurele, puteti  avea acces la diferite institutii publice (Primarie, Posta, banci s.a). De asemenea, veti regasi in proximitate Facultatea de Fizica, Liceul Teoretic Horia Hulubei, Institutul de Fizica Atomica, Institutul National de Fizica a Pamantului si Regia Autonoma de Activitati Nucleare.

Un alt avantaj il reprezinta multitudinea de variante in apropiere pentru petrecerea timpului liber,  evitand aglomeratia cotidiana. (Parcul Institutului de Fizica, Parc Campus Magurele, Restaurant Sytago, Quantic Pub s.a.)

Puteti ajunge cu usurinta catre orice locatie importanta din Bucuresti, atat cu mijloace de transport proprii, cat si cu mijloace de transport in comun datorita variantelor RATB precum: 427, 453, 455).

Schite