An predare An predare Iulie 2023
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 40,90 mp - 102,20 mp
Pret Pret 52.500 - 129.500 Euro

Descriere Venus 4 Residence

E timpul să ai casa ta în Metalurgiei Park Residence, aşa ca astăzi îţi supunem atenţiei unul dintre cele mai dorite şi bine vândute proiecte rezidenţiale din cadrul Metalurgiei Park Residence şi anume Venus Residence, ajuns la proiectul cu numărul 4.

Dezvoltatorii acestui brand imobiliar de excepţie au achiziţionat de curând unul dintre cele mai bine poziţionate loturi de teren în suprafaţă de 11.800 mp, cu deschidere directă în strada Drumul Binelui, în imediata vecinătate a proiectelor Viva Residence, Joy şi Galaxy Residence.

În această nouă locaţie a fost avizat şi autorizat noul proiect rezidenţial denumit Venus Residence 4, al căror detalii le vom exemplifica pentru dumneavoastră mai jos.

Noul ansamblul rezidenţial va fi format din 5 imobile de locuinţe colective mixte, compuse din untităţi locative diverse, spaţii de birouri şi spaţii comerciale ample la parterul blocurilor care dispun de deschidere stradală. Vor exista şi apartamente cu grădină proprie, parcări pentru rezidenţi în varianta supraterană şi subterană la parterul blocului, boxe pentru depozitare amplasate atât la demisol cât şi pe etajele intermediare.

Regimul de înălţime autorizat al imobilelor ce compun proiectul Venus Residence 4 este Demisol + Parter +7 Etaje cu terase necirculabile la ultimul etaj. Demisolul este destinat parcărilor auto-moto, depozitării şi anexelor, acesta fiind deservit şi de lift. Etajele revin locuinţelor mixte, apartamentelor generoase însoţite de balcoane tip terasă, ale căror suprafeţe pot varia intre 5.6 mp şi 24 mp spatiu liber.

Pentrul blocurile 1 şi 2, parterul este destinat spaţiilor comerciale ce pot fi folosite inclusiv ca spaţii de birouri.

Modul în care sunt dispuse imobilele în teren creează un spaţiu interior de mari dimensiuni care va avea ca destinaţie parcarea autoturismelor la exterior, a motocicletelor, totodată sunt create alei de acces şi bineînţeles spaţii verzi amenajate.

În total proiectul va genera un număr de 390 de apartamente diverse, foarte bine structurate şi comparimentate inteligent, însoţite de balcoane ample şi finisaje de calitate superioara, ce pot fi alese de către clientul final de la departamentul specializat de design interior, pus la dispoziţie de către dezvoltatorul proiectului.

Acces facil către centrul Capitalei

Localizarea lui este de asemenea excelentă din punctul de vedere al circulaţiei şi fluxului auto. De mare importanţă este pasajul subteran auto de la Piaţa Sudului, care face legătura directă cu Bulevardul Metalurgiei, prin Bulevardul Obregia şi de aici către Şoseaua Mihai Bravu prin podul de la Calea Văcăreşti, finalizat în anul 2014.

Trei bulevarde principale: Şoseaua Berceni, Strada Turnu Măgurele şi Strada Luică au fost lărgite cu încă o bandă pe fiecare sens de circulaţie, lucru care a îmbunătăţit considerabil problema traficului auto. Alte două pasaje rutiere gigant sunt anunţate chiar în zona Metalurgiei, Turnul Măgurele, Apărătorii Patriei care ar urma să lege inelul median dintre Şoseaua Giurgiului şi Târgul Vitan.

Acest lucru va permite ca într-un timp mai scurt, de 15 minute, să poţi ajunge cu autoturismul personal, în zonele centrale, precum Piaţa Unirii, Victoriei, bineînţeles, în funcţie de condiţiile de trafic.

Achiziţionează şi tu o locuinţă în Venus 4 Residence şi bucură-te de avantajele oferite:

- Ieşire către Şoseaua Berceni - Apărătorii Patriei;
- Staţii STB în fata ansamblului;
- Preturi foarte decente, locuinţe accesibile;
- Ieşire către Şoseaua Metalurgiei - Piaţa Sudului;
- Staţii de Metrou la câteva minute distanta;
- Proiect aerisit, drumuri foarte largi;
- Parc public în apropiere;
- Scoli şi grădiniţe publice în zona;
- Acces foarte rapid către Şoseaua de Centura.

Parcul Tudor Arghezi se va afla chiar lângă noile proiecte rezidenţiale, fiind unul dintre cele mai mari noi parcuri din Capitală, urmand a fi edificat pe o suprafaţă de aproximativ 3 hectare cu diverse zone destinate ciculaţiei pietonale - pavilioane, chioşcuri, sporturilor şi jocurilor în aer liber, precum şi un skate-park de 1000 mp şi un centru multicultural unde locuitorii vor putea participa la spectacole, concerte, expoziţii şi alte evenimente socio-culturale.

Specificaţii tehnice şi caracteristici

Partea de finisare interioară şi echipare a imobilelor din proiect este asigurată de către cele mai mari firme de profil din România:

- Compania Avalon Romania Buildig Industry va asigura materialele necesare finisării interioare a apartamentelor cât şi a parţilor comune, cum sunt intrările şi casa scării
- Romstal Instalaţii se va ocupa de partea instalaţiilor interne şi de obiectele sanitare din imobile, dar şi de grupurile de pompare externe, bazine şi hidranţi
- Schindler va furniza lifturile de ultima generaţie
- Tâmplăria PVC cu geam tripan Low-E, Float, 4 anotimpuri însoţită de glafuri exterioare gri antracit este furnizata de compania Rehau
- Immergas vă furniza centralele termice în condensare pentru apartamente

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind construcţiile noi şi vor fi construite pe cadre şi grinzi de beton armat de o clasă superioară, iar pentru pereţii exteriori, dar şi pentru cei interiori, dezvoltatori rămân fideli cărămizilor tip Porotherm (poate fi şi Ytong) şi izolaţiei de bună calitate. Având faţade ventilate cât şi convenţionale, imobilele dispun de un sistem mixt şi performant de izolaţie exterioară ce îndeplineşte noile standarde în domeniu, pentru acest sistem fiind folosite materiale precum: vată bazaltică, polistirenul, foliile speciale şi alucobondul.

Locuinţele ce compun proiectul Venus Residence 4 se predau contorizate individual, finisate complet şi dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente de la cele mai bune firme de profil.

Prin colaborarea cu Avalon România, noul nostru membru din domeniul materialelor de construcţii, ne asigurăm că putem satisface cele mai pretenţioase solicitări în materie de finisare interioară, Avalon punând la dispoziţia noilor cumpărători atât gamele standard incluse în preţul apartamentului, cât şi game de finisaje premium-luxury.

Fiecare nou proprietar îşi poate amenaja locuinţa după propriul gust, având la dispoziţie o gamă largă de materiale şi echipamente.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Drumul Binelui nr-7-9, Bucuresti

Ești interesat?