An predare An predare Iulie 2022
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 44,55 mp - 82,78 mp
Pret Pret 105.909 - 171.371 Euro

Descriere Trio Bridge View

Trio Bridge View înseamnă rezultatul şi munca unei echipe de profesionişti, de arhitecţi şi designeri recunoscuţi internaţional şi al căror talent îl vei putea admira în fiecare zi, doar din viitorul tău apartament. Cele trei blocuri vor asigura o privelişte panoramică de excepţie celor care vor alege un apartament la înălţime, iar lista de finisaje şi dotări tehnice reprezintă doar o faţetă a succesului pe care mizăm.

AVANTAJELE ANSAMBLULUI

Respectul faţă de mediul înconjurător şi faţă de ceilalţi locatari din complex este important pentru crearea unei comunităţi. De aceea, pregătim pentru tine spaţii dedicate activităţilor atât individuale, cât şi de familie, soluţii inovatoare pentru încărcarea vehiculelor electrice şi, în cele din urmă, un spaţiu special pentru încurajarea viitoarelor conexiuni între membrii comunităţii.

REGIM DE ÎNĂLŢIME: S+P+10E.

VECINĂTĂŢI: Metrou Crângaşi, Parc Crângaşi, Complex Regie, Universitatea Politehnica Bucureşti, Sema Park, Metrou Petrache Poenaru, IDM Club, Metrou Grozăveşti.

-Spaţiu pentru comunitate - Ne dorim să încurajăm socializarea în interiorul comunităţii şi, de aceea, proiectul va beneficia de un spaţiu multifuncţional, cu circuit închis, destinat ţie şi celorlalţi locuitori din complex

-Staţii de incărcare - Tu spui "electric", noi spunem "viitor". Dacă ai ales deja un autoturism hibrid sau electric ori eşti adeptul altor mijloace de transport electric, amplasăm pentru tine staţii de încărcare electrice în interiorul complexului.

-Aproape de birou - Unul dintre numeroasele centre de afaceri din apropierea complexului nostru îţi poate găzdui jobul sau de ce nu, viitoarea afacere. Te poţi folosi de acest beneficiu în avantajul tău şi poţi investi în imaginea personală şi ascensiunea ta profesională.

-Spaţii de depozitare pe etaj - Încurajăm locatarii să adopte un stil de viaţă minimalist, dar suntem conştienţi că acesta poate varia de la un caz la altul. Căruciorul celui mic, schiurile soţiei sau alte echipamente sportive vor avea un loc special amenajat pe etaj, pentru ca tu să te bucuri pe deplin de spaţiul din apartament.

FINISAJE ŞI DOTĂRI

Tâmplăria exterioară este din PVC pentacameral, cu trei straturi de sticlă LOW-E Four Seasons pentru a oferi un plus de confort termic şi acustic, cu feronerie germană SIEGENIA. Am ales culoarea antracit la exterior pentru a susţine designul construcţiei şi alb la interior, uşor de inserat în orice tip de amenajare, fără a precondiţiona însă cromatica finisajelor.

Toate apartamentele beneficiază de încălzire în pardoseală, peste care se va monta un parchet triplustratificat, pe care îl vei putea alege din cele 3 modele puse la dispoziţie de către noi.

Am optat pentru un mix la faţadele clădirii şi anume, faţade ventilate în combinaţie cu cele tradiţionale. Efectul va fi un aspect modern, inovator, susţinut şi de iluminatul ambiental prin tehnologia LED. Termoizolaţia faţadelor ventilate este realizată din vată minerală, iar în cazul celor tradiţionale, din polistiren de 10 cm ce asigură o performanţă energetică crescută.

Închideri şi compartimentări - Pereţii exteriori, compartimentarea între apartamente şi mai apoi, între apartamente şi spaţiile comune sunt realizate din cărămidă Porotherm de 30 cm, un excelent izolator termic şi acustic. Compartimentările interioare sunt executate din pereţi de rigips dublu, placaţi şi cu strat fonoizolant de vată minerală.

Viitorul tău loc de relaxare, balconul, are balustradele din sticlă securizată, ceea ce oferă construcţiei o imagine elegantă şi sofisticată. Hidroizolaţia şi pardoseala balcoanelor vor fi standardizate pentru a asigura o durată crescută de viaţă construcţiei.

Fiecare clădire va fi prevăzută cu 2 lifturi electrice în tandem marca Schindler, lider de piaţă în domeniul ascensoarelor. Aceste lifturi au un design modern, sunt eficiente energetic şi în acelaşi timp, asigură reducerea nivelului de zgomot.

Smart home - Poţi controla temperatura din apartament de la distanţă, de pe telefonul tău personal prin intermediul unei aplicaţii dedicate. De asemenea, sistemul permite şi montarea altor senzori suplimentari cum ar fi: antiefracţie, anti-inundaţie, de control al iluminatului sau yală electromagnetică.

Parcări disponibile: 264.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Supermarketuri Supermarketuri
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Splaiul Independenței nr. 294, București

Dezvoltator

The Concept reprezintă soluţia integrată a problemelor tale în domeniul imobiliarelor, pentru ca noi înţelegem importanţa timpului tau şi dificultatea alegerii într-o lume cu alternative din ce în ce mai numeroase. Obiectivul nostru este ca prin flexibilitate şi orientare către client, să îţi oferim nu doar cheile unui apartament, ci ale unei case, casa visurilor tale!
Cine suntem noi?

Suntem o echipă tânară plină de idei, dornică de muncă, o echipă al carei profesionalism este susţinut de o experienţă îndelungată în piaţa imobiliarelor şi nu numai.
Promisiunea noastră nu este că îţi vom găsi o casa, ci că îţi vom pune la dispoziţie cele mai bune variante, pentru ca tu să faci alegerea cea mai bună!

Ești interesat?