An predare An predare August 2022
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 43,41 mp - 87,95 mp
Pret Pret 55.500 - 115.500 Euro

Descriere Top House Residence Metalurgiei Park

Top House Residence Faza 2 face parte din primul parc rezidenţial din România dezvoltat în Bucureşti, în sectorul 4 pe Bulevardul Metalurgiei, şi anume Metalurgiei Park Residence. Motivele care ne fac să spunem că cea de-a doua fază a proiectului imobiliar Top House se anunţă una cu adevărat deosebita sunt multiple.

Putem enumera aici câteva dintre cele mai importante:

Poziţia noului complex, care este una excelentă, acesta fiind amplasat stradal pe Bulevardul Metalurgiei, vis-a-vis de Lidl, între proiectele Brown Residence şi Kristal Residence cu deschidere amplă în bulevard, la numai 2 minute de mers până la staţia STB.
Arhitectura modernă de care dispun noile imobile, amplasarea acestora în teren într-o manieră foarte aerisită, precum şi multiplele căi de acces rezultate.
- Existenţa în cadrul proiectului a peste 4000 mp de spaţiu verde destinat rezidenţilor ansamblului.
- Construcţia unei parcări supraetajate de mari dimensiuni, care va prelua o mare parte dintre parcările destinate rezidenţilor, făcând astfel posibilă păstrarea unei suprafeţe cât mai mari de spaţiu verde în interiorul ansamblului.
- Amplasarea a numeroase spaţii comerciale la parterul blocurilor, care au deschidere în Bulevardul Metalurgiei, unde îşi vor desfăşura activitatea o serie de magazine, unităţi bancare, farmacii, cafenele şi unităţi de învăţământ.

Proiectul se desfăşoară pe o suprafaţă de 18.465 mp de teren şi dispune de deschidere la drumuri de acces ample pe toate cele 4 laturi ale sale, fiind mărginit şi de Bulevardul Metalurgiei pe o latură, ceea ce face ca accesul de la şi către acest mega proiect să se facă în cele mai civilizate condiţii, indiferent de anotimp.

Noul proiect este compus dintr-un număr de 3 imobile de locuinţe mixte, al căror regim de înălţime este parter + 7 etaje şi parter + 8 etaje, acestea fiind însoţite pe lângă parcările supraterane şi de o parcare supraetajată de mari dimensiuni care urmează să se edifice în cadrul ansamblului imobiliar, aceasta fiind una ultramodernă, deservită de multiple căi de access şi de lifturi rapide.

Numărul total de unităţi locative ce urmează să fie puse în vânzare este de 500, dintre care 50 garsoniere, 300 apartamente cu două camere şi 150 apartamente cu trei camere, plus spaţii comerciale, care se vor putea închiria de către potenţialii clienţi imediat ce acestea sunt disponibile.

Specificaţii tehnice si caracteristici

Proiectul dispune de infrastructură completă şi branşare la toate utilităţile Bucureştiului, acesta fiind, de altfel, desemnat de către Urbanis (Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania) drept unul dintre cele mai moderne şi îndrăzneţe proiecte rezidenţiale din Capitală în anul 2018.

În procesul de finisare sunt incluse placările ceramice, gresia şi faianţă provenite din import Spania, parchet din import Germania, uşi interioare moderne, uşa de intrare cu multiple sisteme antiefracţie. Obiectele sanitare sunt Cersanit şi Romstal, tâmplăria tip PVC GEALAN gri antracit cu 5 camere, având geam Low e – 4 anotimpuri şi glafuri la interior/exterior, iar centrala de apartament dimensionată corespunzător pentru fiecare unitate în parte, marca Riello Italia.

Un aspect important este faptul că pentru toată compartimentarea interioară a apartamentelor este folosită cărămidă eficientă energetic Porotherm.

Părţile comune ale blocurilor vor dispune de placări ceramice atent selecţionate pentru traficul intens, accesul rezidenţilor în imobile se va face pe baza cartelelor magnetice şi a aparatelor de interfon montate în fiecare apartament, iar lifturile silenţioase care vor deservi rezidenţii, sunt de cea mai bună calitate.

Sistemul constructiv folosit în proiectarea blocurilor este format din pereţi structurali de beton armat şi grinzi, fiind proiectat să reziste şi să respecte standardele în vigoare (cod seismic din anul 2013), închiderile pereţilor interiori şi exteriori se vor face cu ajutorul blocurilor ceramice Porotherm, având o grosime de 11 cm la interior şi 25 cm la exterior, anvelopat cu termosistem Adeplast complet de 8 cm EPS 50 cu densitate mărită, peste care se va aplica tencuială decorativă cu cel mai bun indice în ceea ce priveşte calitatea şi cu proprietăţi excelente privind izolaţia termică şi fonică.

Un departament de design şi un showroom dedicat finisajelor şi echipamentelor folosite în amenajarea locuinţelor vor sta la dispoziţia dvs.

Preţuri si modalităţi de plată

Modul de achiziţie al apartamentelor din cadrul proiectului rezidenţial este variat, flexibil şi bine pus la punct de către departamentul de vânzări al proiectului, din dorinţa de a oferi oricui posibilitatea să achiziţioneze o locuinţă în cadrul ansamblului, fie cu ajutorul creditelor bancare, inclusiv prin Programul Prima Casa, fie cu resurse proprii.

Colaboratorii noştri din cadrul diviziei financiare Credit 24h vă stau la dispoziţie pentru a găsi metoda optimă de finanţare pentru dumneavoastră. Credit24h oferă consultanţă specializată în identificarea soluţiilor de finanţare pentru obţinerea creditelor, destinată tuturor celor ce intenţionează să achiziţioneze o locuinţă, aceste servicii fiind adresate oricărei persoane interesate de contractarea unui credit pentru achiziţionarea unui imobil. Departamentul se ocupă de partea financiară a tranzacţiilor imobiliare, de relaţia cu băncile care acordă aceste împrumuturi şi vă oferă atât soluţii foarte rapide, cât şi personalizate pentru cei care întâmpină dificultăţi în obţinerea creditelor de orice fel.

Este de ajuns să programaţi o vizionare online sau telefonic şi imediat consilierii noştri de vânzări vor prelua cererea dumneavoastră cu prioritate sau puteţi merge direct la oricare dintre birourile de vânzări puse la dispoziţia dumneavoastră de către Sudrezidential.

Sediile noastre sunt situate: pe Şoseaua Olteniţei nr. 15-15 A (capăt STB 634), pe Drumul Binelui nr. 33 (acces metrou Apărătorii Patriei), unde veţi fi întâmpinaţi de către consilierii noştri mereu amabili şi prietenoşi, dispuşi să vă ofere imediat informaţii exacte despre produsele şi promoţiile noastre. În cadrul acestor birouri de vânzări puteţi opta pentru serviciul de vizionări gratuite ale tuturor ansamblurilor rezidenţiale alese de către dumneavoastră, precum şi a altor oferte imobiliare fară alte costuri de intermediere, transportul fiind asigurat, pe toată durata vizionărilor, cu maşinile companiei.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

B-dul Metalurgiei nr. 61C, Bucuresti

Dezvoltator

Noul Top House Residence Metalurgiei a fost desemnat de către Urbanis (Asociaţia Dezvoltatorilor Imobiliari din România) drept unul dintre cele mai moderne şi îndrăzneţe proiecte rezidenţiale din Capitală în anul 2018. Dezvoltatori, arhitecţi, tehnicieni, constructori ne-am unit energiile şi am pus pe masă toate cunoştinţele noastre în slujba unei idei generoase: un ansamblu rezidenţial adaptat timpurilor noastre, care să facă faţă provocărilor urbanistice ale unei metropole în plină dezvoltare şi în care fiecare nou proprietar să poată spune cu convingere: am făcut cea mai bună alegere.

Ești interesat?