An predare An predare Septembrie 2023
Nr camere Nr camere 2 - 4 camere
Suprafata Suprafata 57,03 mp - 110,15 mp
Pret Pret 68.900 - 119.900 Euro

Descriere The Grand Kristal Residence City

Conceptul urbanistic îndrăzneţ, funcţionalitatea excelentă a noului proiect rezidenţial, precum şi designul modern al imobilelor care compun ansamblul The Grand Kristal Residence City Metalurgiei, provin din dorinţa dezvoltatorilor brandului Kristal Residence de a oferi viitorilor rezidenţi posibilitatea de a locui într-o comunitate integrată şi să poată beneficia de un nivel de trăi liniştit şi confortabil.

Totul a fost planificat cu mare atenţie pentru a crea o atmosfera de calitate, protejată de factorii externi şi însoţită de un aer modern, aici ne referim atât la circulaţia auto şi nivelul de securitate intern, cât şi la spaţiile verzi şi cele de recreere.

Pentru dezvoltarea unui asemenea proiect rezidenţial de mari dimensiuni, a fost nevoie de un teren cu suprafaţă foarte mare de 10 Ha, poziţionat într-o locaţie bună, precum şi de o planificare minuţioasă care a durat aproape un an de zile şi a necesitat o întreagă echipa de specialişti, arhitecţi de top, structuristi, echipe de ingineri şi arhitecţi peisagişti.

O astfel de abordare a permis ca unităţile locative proiectate să nu aibă vedere directă la spaţiile private aflate în vecinătate, să dispună de un grad ridicat de intimitate şi confort. Distanţele foarte mari dintre blocuri au făcut ca nivelul de zgomot intern sau extern să fie redus la minim, acest aspect datorându-se şi izolării fonice corespunzătoare a imobilelor.

În ceea ce priveşte circulaţia auto din cadrul proiectului, suntem asiguraţi încă de la început de către proiectanţi ca întreagă reţea internă a fost gândită pentru a minimiza traficul pe cât posibil.

Parcările rezidenţilor sunt concepute şi poziţionate încât să nu deranjeze inutil sau să încurce circulaţia pietonală sau cea de agrement din ansamblu. În complexul rezidenţial vor fi şi piste de biciclete care vor traversa ansamblul de la un capăt la altul (1.100 metri liniari), iar faptul că întregul proiect va dispune de restricţii de viteză pe drumurile interne, face ca disconfortul să fie redus la minim.

Accesul în ansamblul imobiliar este posibil din Bulevardul Metalurgiei către Drumul Dealu Bradului sau Strada Dumitru Brumarescu, unde se află şi staţia STB cu acelaşi nume a autobuzelor 125, 141, 220 şi N 105. Numeroase centre comerciale mari se află chiar în apropere: Metro, Auchan, Jumbo, Lidl, Carrefour Grand Arena, Hornbach, Selgros, Piaţă de Gros Bucureşti etc.

The Grand Kristal Residence City Metalurgiei în cifre

Teren total de 10 Ha (100.000 mp) situat în zona de sud a Capitalei, mai exact pe Bulevardul Metalurgiei, Sector 4, Bucureşti, Strada Dumitru Brumarescu.

22 de blocuri în cadrul ansamblului cu regim de înălţime mixt, parter plus 7, parter plus 8 etaje, parter plus 10 etaje şi parter plus 11 etaje.

peste 2.000 de unităţi locative diverse, de la garsoniere duble tip studio, la o mare varietate de apartamente cu două, trei şi patru camere decomandate, spaţioase şi foarte bine luminate natural, însoţite de balcoane ample şi dotări de top.

2.400 de locuri de parcare supraterane amenajate, delimitate şi luminate nocturn, oferite spre vânzare rezidenţilor la preţul de 4.000 Euro + TVA 19%.

Spaţiul verde din cadrul ansamblului este de peste 30% din totalul terenului, iar arhitecţii peisagişti au proiectat, pe lângă spaţiile verzi care delimitează imobilele, un număr de 11 locuri de joacă pentru copii şi un număr de 11 parcuri moderne cu spaţii destinate relaxării, de dimensiuni mari, pe care le vor amenaja la standarde înalte şi le vor utilă cu mobilier urban, iluminat nocturn.

Specificaţii tehnice şi caracteristici

Locuinţele luminoase şi spaţioase, bine structurate se predau contorizate individual, finisate complet şi dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente, iar materialele folosite în procesul de finisare sunt alese de la cele mai bune firme de profil, cum ar fi:

- tâmplăria PVC Rehau, profil de ultimă generaţie Sinego Lux, cu geam tripan pentru o cât mai bună etanşare, asigurată cu sistemul de închidere Roto;
- plăcile ceramice (gresia şi faianţă) sunt importate din Spania şi Italia;
- parchetul este laminat şi importat din Austria;
- uşile de interior sunt importate din Italia;
- obiectele sanitare şi echipamentele grupurilor sanitare Sannex, import Spania;
- uşa de la intrare este dotată cu multiple sisteme antiefractie;
- apartamentele sunt echipate cu calorifere din otel şi centralele în condensaţie marca Ariston, conform noilor norme în vigoare.

Dacă la toate acestea adaugăm faptul că exista un întreg departament de finisare a imobilelor pus la dispoziţie de către dezvoltatorii proiectului, în cadrul căruia puteţi alege personal modelul sau culoarea echipamentelor pe care le veţi folosi la personalizarea interioară a apartamentului, putem spune că oferta făcută de către The Grand Kristal Residence City Metalurgiei este una excelentă.

Părţile comune ale proiectului vor dispune de placări cu granit şi mana curenta din inox pe casa scării. Balcoanele apartamentelor vor avea atât zidărie completă, cât şi sticla la exterior. Imobilele vor fi deservite de câte două lifturi silenţioase pentru fiecare în parte şi vor acomoda opt persoane.

Compartimentările interioare sunt executate cu ajutorul cărămizilor Porotherm, iar pentru izolaţia exterioară a fost achiziţionat un pachet complet Baumit sau Adeplast. Aceasta va livra un chit compus din termosistem de 10 cm eps 80, cu tencuială decorativă de cea mai bună calitate şi cu numeroase proprietăţi, fiind astfel rezolvată cu succes problema faţadei exterioare a tuturor blocurilor din cadrul proiectului.

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Schite

Localizare

Str. Dumitru Brumarescu nr.18, Bucuresti

Ești interesat?