An predare An predare Februarie 2023
Nr camere Nr camere 1 - 3 camere
Suprafata Suprafata 42 mp - 103 mp
Pret Pret 70.369 - 150.328 Euro

Descriere Sun Royal View

Sun Royal View este cel mai nou rezidenţial situat pe strada Emil Racoviţă Nr. 3-5 în locul fostei fabrici VelPitar. Ansamblul este amplasat într-unul dintre cele mai populate cartiere bucureştene şi cuprinde 275 de apartamente, cu o poziţionare excelentă, stradală, chiar pe Strada Emil Racoviţă 3-5.

Poziţia facilitează şi face legătura foarte rapid către cele mai importante artere din zonă, printre care enumerăm Alexandru Obregia, Nitu Vasile, Şoseaua Berceni şi Şoseaua Oltenitei.

În ansamblul Sun Royal View sunt disponibile mai multe tipuri de apartamente:

- 4 tipuri de garsoniere;
- 16 tipuri de apartamente 2 camere tip studio;
- 19 tipuri de apartamente cu 2 camere;
- 12 tipuri de apartamente cu 3 camere

Pe lângă accesul în maxim 10min la staţia de metrou Piaţa Sudului în apropiere sunt şi staţiile STB pentru autobuzele: 312, 313, 318 şi troleibuzele: 73, 74, 76.

Imobilul este construit la cele mai înalte standarde în vigoare şi este destinat clienţilor care ştiu să aprecieze calitatea.

Fiecare etapa a construcţiei este atent monitorizată pentru a se asigura standardul de calitate a execuţiei şi materialelor.

Apartamentele se predau la stadiul complet finisat, LA CHEIE, cu obiecte sanitare, gresie, faianţă, parchet şi uşi intrare apartament din oţel - anti efracţie.

Imobilul este branşat la canalizare, apă curentă, gaze naturale, curent, internet şi cablu TV (Sector 4), iar toate utilităţile sunt contorizate individual.

Pentru mai multe informaţii şi vizionări, contactaţi-ne. Biroul de vânzări al dezvoltatorului este amplasat chiar în locaţia proiectului.

Se acceptă credit! Comision 0%!

Facilități

Gradiniță/Scoală Gradiniță/Scoală
Parc Parc
Parcare subterană/supraterană Parcare subterană/supraterană
Sală de sport Sală de sport
Spații de joacă pentru copii Spații de joacă pentru copii
Supermarketuri Supermarketuri
Supraveghere video Supraveghere video
Acces securizat Acces securizat
Lift Lift
Interfon Interfon

Localizare

Str. Emil Racoviță nr. 3-5, București

Ești interesat?