Zona Zona Berceni
An predare An predare Iunie 2016
Suprafețe Suprafețe 26mp - 52mp

Localizat în zona de Sud a Bucureștiului, ansamblul SUN Residence Berceni ofera viitorilor proprietari apartamente cu 1 sau 2 camere, luminoase și spațioase, disponibile la prețuri excelente.

39316-logo_sun_residence.pdf Descarcă fișierul
Tip imobilCamereNr. imobileSuprafata
Apartament 1026m2
Apartament 1036m2
Apartament 1036m2
Apartament 1026m2
Apartament 2048m2
Apartament 2050m2
Apartament 2052m2
Apartament 2049m2
Apartament 2047m2

DESCRIERE PROIECT

Proiectul a fost gândit și dezvoltat pentru a îndeplini cerințe esențiale ale locuitorilor precum: confort și cheltuieli reduse de întreținere, deopotriva, compartimentari interioare eficiente si intimitatea caminului. Acesta satisface atât nevoile famiilor cu copii prin dispunerea in apropierea scolilor, gradinitelor, Spitalelor de Urgenta și Pediatrie cât și a cuplurilor tinere, dornice de a fi conectate la viața activă a Bucureștiului, având în imediata apropiere centrul comercial Sun Plaza, Grand Arena, Carrefour, Hornbach, parcuri pentru plimbari in aer liber.
Situat la intersectia strazilor Capitan Constantin Vasilescu si Panselelor, ansamblul rezidential SUN Residence Berceni asigură accesul către zone de interes atât prin mijloace de transport în comun (stații RATB: 202, 634, 232, 611, 124, 125 ; metrou: Aparatorii Patriei), cât și prin mijloace de transport proprii.
Blocul prezentat este structurat S+P+5, apartamentele fiind dispuse similar pe fiecare etaj, cuprinzand atat garsoniere generoase, cat si apartamente cu 2 camere eficient organizate, cu suprafete cuprinse intre 26 mp si 53 mp.De asemenea, proiectul beneficiaza de un numar suficient locuri de parcare subterane si exterioare.

Apartamentele vor fi livrate complet finisate si echipate cu obiecte sanitare de inalta calitate:
- centrala termica de apartament cu senzor de gaz;
- tamplarie PVC alba cu profile de 5 camere de rupere termica si geam termopan;
- radiatoare otel albe;
- usa metalica exterior;
- usi interioare celulare;
- bai echipate complet cu obiecte sanitare;
- gresi si fainata in bai si bucatarii;
- parchet laminat;
- vopsea lavabila alba;
- prize si intrerupatoare;
- instalatii electrice si sanitare;
- preinstalare linie telefonica, cablu TV si internet.

Schite