Din dorinţa de a oferi servicii eficiente clienţilor săi, Sud Est Imobiliare este una dintre primele agenţii imobiliare din Bucureşti care a adoptat sistemul de Reprezentare Exclusivă, bazat pe reprezentarea intereselor unei singure parti intr-o tranzactie imobiliara. Astfel, campania noastră şi-a alcătuit un semnificativ portofoliu de proprietăţi imobiliare asupra cărora deţine un mandat de reprezentare exclusivă.

Astfel, agenţia noastră organizează  „Ziua Uşilor Deschise”*(OPEN HOUSE). pentru una dintre aceste proprietăţi: un apartament de 3 camere deosebit. Evenimentul este destinat tuturor agenţiilor imobiliare care doresc să cunoască proprietatea pentru a o putea prezenta clienţilor proprii, precum şi oricarui potential cumpărător interesat să vizioneze proprietatea.

Vă invităm Miercuri, 4 august, 2010, între orele 11 si 17.30, la adresa Strada Luncsoara nr. 6, etaj 4, apartament 12, pentru o prezentare profesionistă a acestei proprietăţi. Va vor astepta la fata locului : Mihai Cranga, agentul imobiliar ce se ocupa de proprietatea respectiva.

Subliniem pentru toţi cei interesaţi că agenţia Sud est Imobiliare este mandata prin contractul de reprezentare exclusiva un comision de 3 % + T.V.A. din preţul proprietăţii, agentului imobiliar care va aduce ulterior cumparatorul pentru proprietate. Cu cele mai bune gânduri, vă invităm să descoperim calea unei colaborări frumoase şi fructuoase!

 

2 August 2010