Ziua Agentului imobiliar a ajuns la cea de-a patra ediţie. Un eveniment de referinţă pe piaţa imobiliară din România, ZAI atrage în fiecare an atenţia jucătorilor importanţi din industria imobiliară. Special pentru evenimentul din 15 aprilie, IMOPEDIA lansează un site special, dedicat Zilei Agentului Imobiliar.

29687-media_zai.jpgToate informaţiile necesare legate de Ziua Agentului Imobiliar pot fi găsite începând de astăzi pe site-ul www.imopedia.ro/zai2013. Aici, te vom ţine la curent cu toate ceea ce trebuie să ştii legat de cel mai important eveniment imobiliar al anului.

„ZAI 2013 nu este doar o zi în care sărbătorim agentul imobiliar, ci una în care ne uităm direct spre agent şi spre nevoile lui de zi cu zi. Ziua Agentului Imobiliar a devenit un fenomen de masă în rândul breslei imobiliare. Înţelegând valoarea acestui eveniment, ni s-au alăturat încă de la început principalii jucători din industria imobiliară şi asociaţiile de profil ARAI, APAIR şi AIR. Le mulţumesc tuturor pentru susţinere şi implicare”, spune Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

Ziua Agentului Imobiliar s-a încetăţenit deja în comunitatea imobiliară ca un eveniment premium, care adaugă valoare meseriei de agent imobiliar. Ca de fiecare dată, IMOPEDIA aduce în prim plan agentul imobiliar şi nevoile sale. Spune-ne ce contează pentru tine şi noi vom ţine cont! Împarte experienţa ta cu restul comunităţii şi împreună vom face diferenţa!

„Ziua Agentului Imobiliar este un eveniment care nu trebuie ratat. Am participat cu plăcere la fiecare ediţie, iar de la an la an, a devenit tot mai bun, atât din punct de vedere al organizării, cât şi în ceea ce priveşte calitatea informaţiei. Este foarte bine dacă se păstrează acelaşi tipar. Pentru anul acesta, mi-aş dori să văd mai multe prezentări educative (evident, specializate pe domeniul imobiliar)”, spune Ileana Preda, preşedinte APAIR.

„Un astfel de eveniment este o ocazie ideală ca cei din domeniu să schimbe opinii, informaţii şi mă bucur că avem continuitate. Sper ca, în cadrul ediţiei de anul acesta, să reuşim să identificăm dacă anul acesta vom vedea o stabilitate a pieţei”, susţine Ruxandra Cleciu, preşedinte ARAI.

„Ziua Agentului Imobiliar este un eveniment de marcă al pieţei imobiliare din România, ce atrage majoritatea actorilor importanţi. În cadrul acestei sărbători regăsim cu plăcere atât informaţia necesară activării în domeniu, trainingurile de care avem întotdeauna nevoie, cât şi cea mai importantă verigă: networkingul. Pe lângă faptul că ne revedem şi schimbăm informaţii unii cu alţii, avem şi ocazia de a ne desfăşura într-un cadru select şi de a ne delecta cu momente speciale”, aminteşte Ionuţ Butoi, preşedinte  AIR. 

„Ziua Agentului Imobiliar a fost mereu ca un balon de aer proaspăt în lumea imobiliară, fiind o oportunitate excelentă pentru specialiştii din domeniu să se întâlnească pe un teren neutru. IMOPEDIA a jucat întotdeauna un rol de creare a unei sinergii a breslei, aducând elemente de valoare, atât din perspectivă educaţională, cât şi de networking”, apreciază Adrian Șişchin, director regional RE/MAX.

“Am găsit întotdeauna plus valoarea în evenimentele organizate de IMOPEDIA de-a lungul timpului, dar cel mai important este de departe Ziua Agentului Imobiliar, care de la an la an a adus în faţa noastră tot mai multă valoare. Ar trebui cu toţii să înţelegem că este un eveniment dedicat nouă, jucătorilor din piaţa imobiliară, şi fiecare dintre noi ar trebui să contribuim la educarea şi profesionalizarea breslei imobiliare”, declară Cătălin Scripcaru, preşedinte Century 21.

Vino pe 15 aprilie 2013 să sărbătorim împreună Ziua Agentului Imobiliar. Dar până atunci, scrie-ne cum vrei să te implici în cea mai importantă zi din calendarul imobiliar. Dă-le şansa celor din jur să înveţe din experienţa ta! Arată că ştii să împarţi! Arată că ai de ce să te numeşti agent imobiliar profesionist!

 

8 March 2013