Cu sute de insule răspândite în cele două mări din nordul Mediteranei - marea Egee şi marea Ionică, Grecia oferă turiştilor săi vacanţe pe toate gusturile. Astăzi vă propunem ca destinaţie de vacanţă insula Zakynthos, un loc plin de farmec şi distracţie.

sursa foto:http://3.bp.blogspot.comInsula Zakynthos are cele mai frumoase plaje din Grecia, plaja Navaggio este renumită pentru epava vasului eşuat, iar plajele Laganas, Tsilvi sunt cunoscute pentru broaştele ţestoase Carettta-Caretta. Viaţa de noapte este intensă aici, practic, Zakynthos este considerată un fel de „Ibiza a Greciei." "Zakynthos excelează la capitolul distracţie, este o destinaţie împânzită de cluburi şi discoteci, fiind preferată îndeosebi de tineri. Este potrivită pentru toţi cei care doresc o vacanţă dinamică, viaţa intensă de noapte, sporturi nautice, shopping" susţine Ciprian Enea, consultant www.besttourism.ro.

"Cei care vor distracţie trebuie să exploreze cluburile şi discotecile cu muzică dance şi house din staţiunea Laganas, de-a dreptul incendiare când englezii se urcă pe mese şi se dezlănţuie pe ritmurile antrenante. Cele mai renumit club este Cherry Bay Beach, unde angajaţii îşi sacrifică costumele pentru un duş cu şampanie. Turiştii au numeroase posibilităţi de petrecere a timpului liber: Turul insulei - O zi de experienţă pentru toate gusturile cu vizitarea unor biserici de pelerinaj. Peisajele sunt fascinante şi merită imortalizate, mai ales legendara imagine a plajei Navaggio cu ambarcaţiunea eşuată; turiştii degustă produse locale în pitorescul sat Volimes" ne-a declarat Cristian Pandel, manager Christian Tour.

O altă atracţie este croaziera cu vaporul în apele transparente şi ireal de albastre ale Mediteranei, la Marathonissi - insula ţestoaselor şi la misticele Grote Keri. Serile greceşti sunt motiv de voie bună şi ocazie pentru turişti de a gusta specialităţile gastronomice din Zakynthos şi băuturile tradiţionale. Vor învăţa alături de artişti locali să danseze pe ritmuri zantiote. În timpul excursiei în Kefalonia, insula vecină, descoperă frumuseţile naturale ale acestui tărâm. "În fiecare an aproximativ 3000 de turişti aleg să meargă în Zakynthos, prin intermediul agenţiei noastre şi sunt tot mai interesaţi de această insulă mai ales de când avem cursă charter" mai spune Cristian Pandel, manager Christian Tour.

Climatul este blând, mediteraneean, cu ploi bogate, dar şi cu soare în timpul iernii, vegetaţia este bogată, mereu verde, ceea ce justifică denumirea de Fior di Levante, iar măslinele, citricele şi strugurii sunt la mare căutare. "Plajele sunt pe toate gusturile: aglomerate sau ascunse şi intime, cu nisip auriu sau pietricele albe mărunte, frumoase şi unele nu foarte aglomerate; de cele mai multe ori sunt înconjurate de munţi, coaste stâncoase, insuliţe răsfirate în apele turcoaz, golfuri pitoreşti, paduri bogate, grote ascunse peste care se ridică în aer un miros plăcut şi puternic de la crinii de mare ce cresc pe lânga plaje" afirmă Ciprian Enea, consultant www.besttourism.ro.

Hotelurile din insulă sunt moderne şi numeroase, cu servicii de calitate şi variate posibilităţi de divertisment: discotecă, animaţie: karaoke, bingo, live cabaret, seri greceşti.

Hotel Danny 3*

  •  de la 259 Euro/pers.
  •  transport cu avionul, transferuri,
  •  7 nopţi cazare cu mic dejun
  •  Detalii: www.christiantour.ro


Hotel Zante Maris 4*

  • de la 569 Euro/pers.
  • transport cu avionul, transferuri,
  • 7 nopţi cazare cu all inclusive.
  • Detalii: www.besttourism.ro


Hotel Mediterranean Beach Resort 5*

  • de la 549 Euro/pers.
  • transport cu avionul, transferuri,
  • 7 nopţi cazare cu demipensiune
  • Detalii: www.christiantour.ro

 

 


 

11 June 2010