Rezervă loc Click pentru detalii

Pe 23 noiembrie, venim la Sibiu, cu mic, cu mare. Vrem să vă cunoaștem și să ne cunoașteți. Este timpul ca Imopedia.ro să deschidă larg ușa unei lumi imobiliare mai bune comunității agenților imobiliari din Sibiu.

Trebuie să spunem, din capul locului, că va fi mai mult un eveniment de suflet, decât unul de business. Desigur, nu vă putem opri să îmbinați utilul cu plăcutul :)

ZAI la Sibiu este încă un pas făcut de Imopedia.ro pentru a contribui activ la „O lume imobiliară mai bună”. Scopul nostru este de a asculta, de a oferi și de a inspira. Nu venim ca să cerem sau să vindem.

Practic, este o întâlnire cu comunitatea imobiliară locală care ne ajută să înțelegem ce își doresc cu adevărat agenții și dezvoltatorii imobiliari, dincolo de clișee și răspunsuri standard. O inițiativă de networking și un boost de inspirație.

ZAI la Sibiu este un eveniment informal de jumătate de zi, în format interactiv. Ne cunoaștem sau ne reconectăm, după caz, ne actualizăm reciproc așteptările, le înțelegem mai bine, aprofundăm obiectivele fiecăruia și semnificația sintagmei „O lume imobiliară mai bună”.

Cine suntem noi

Imopedia.ro este o platformă imobiliară, cu o preocupare continuă pentru găsirea unor soluții tehnice pentru agenții și dezvoltatorii imobiliari care lucrează corect, onest, profesionist.

Ne dorim să ascultăm vocea tuturor celor implicați în industria imobiliară, să oferim sprijin, să schimbăm perspective și să spunem lucrurilor pe nume. Refuzăm compromisul, promovăm conținut de calitate, sancționăm falsul și avem expertiza necesară pentru a sprijini comunitatea imobiliară locală.

ZAI la Sibiu pune la bătaie trei nume sonore din imobiliarele făcute ca la carte.

lLEANA PREDA - agent imobiliar, REALTOR ®, Keller Williams Top Agent. Ileana promovează constant valorile APAIR - Asociația Profesională a Agenților Imobiliari din România și susține Reprezentarea Exclusivă ca mod de lucru.

DAN NEGULESCU - unul dintre pionierii industriei imobiliare făcute ca la carte din România. Speaker, trainer și REALTOR ® din 2005, Dan este și președinte fondator al APAIR. Din 2019, Dan Negulescu este Ambasador NAR – National Association of REALTORS ® pentru Europa Centrală și de Est.

RĂZVAN MUNTEAN  - CEO Imopedia.ro. Luptător neobosit pentru o lume imobiliară mai bună, Răzvan cunoaște dedesubturile acestei industrii, iar asta l-a ajutat să creeze unelte menite să le facă viața mai ușoară agenților imobiliari. Răzvan Muntean înseamnă, printre altele, IMOPEDIA.ro, Real Manager sau ZAI.

Ce înseamnă „O lume imobiliară mai bună”

Siguranță, respect, onestitate, loialitate, reguli, educație continuă, transparență.

Acestea sunt principalele valori promovate și respectate de Realtori. Sunt elemente esențiale pentru evoluția breslei imobiliare care își dorește și luptă pentru #Olumeimobiliarămaibună.

De ce să participi la ZAI la Sibiu

În primul rând, din curiozitate și pentru că n-ai cum să ratezi așa ceva.

ZAI la Sibiu îți oferă vizibilitate și expunere. Este ocazia perfectă pentru a-ți reînnoi contactele.

ZAI la Sibiu este și un eveniment de networking. Asta înseamnă că ai șansa de a interacționa cu oameni care au reușit în această industrie și de a-ți deschide calea către noi oportunități de business.

ZAI la Sibu îți aduce nu doar inspirație și motivație, ci și tot ce e nou în domeniu. Știm cu toții că un om informat este un om de succes.

ZAI la Sibiu îți arată cum poți evolua și cum trebuie să abordezi schimbarea. Cei mai mulţi dintre noi se tem de schimbare. Și asta tocmai pentru că schimbarea vine, de cele mai multe ori, din exterior şi nu suntem pregătiţi. Este esenţial să nu privim schimbarea ca pe o necunoscută, ci ca pe un lucru benefic nouă. Să facem schimbarea să lucreze nu împotriva, ci în favoarea noastră.

ZAI la Sibiu înseamnă dezvoltare personală și profesională. Este evenimentul unde afli lucruri noi, utile în activitatea ta zilnică pentru a lua decizii inspirate, eficiente și de succes. Primești informații valoroase, din partea unor specialiști cu o experiență vastă în domeniu, cu o carieră de succes și înveți din greșelile lor.

Rezervă loc Click pentru detalii

ZAI la Sibiu este o premieră și trebuie tratată ca atare.

Așadar, pe 23 noiembrie, dis de dimineață, vă așteptăm la Hotel Ramada, sala Atlas. Participarea este GRATUITĂ și se face pe bază de înscriere. Dacă vrei să fii acolo, trebuie să te grăbești, pentru că locurile sunt limitate. Accesul la eveniment se face exclusiv pe baza confirmării de participare primite pe email, iar evenimentul se adresează exclusiv comunității imobiliare din Sibiu.

16 November 2022