Eveniment de referință pentru piața imobiliară locală, Ziua Agentului Imobiliar (ZAI) aduce sub același acoperiș cei mai reputați profesioniști. An de an, la chemarea IMOPEDIA.ro, cele mai cunoscute nume din breaslă se reunesc pentru a sărbători o meserie care aduce nenumărate satisfacții: profesia de agent imobiliar. Cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului va avea loc vineri, 10 iunie, la Daimon Club, din București.

40359-zai_2016.jpgDedicat exclusiv agenților imobiliari din România, ZAI s-a încetățenit deja în comunitatea locală ca un eveniment premium, de dezvoltare atât profesională, cât și personală. Concept marca IMOPEDIA.ro, Ziua Agentului Imobiliar (ZAI) se reinventează de la an la an, rămânând însă focusat pe interesele și preocupările profesioniștilor din breasla imobiliară. Organizat pe 10 iunie, la Daimon Club din București, ZAI 2016 vine cu un format nou, pentru a răspunde mai bine nevoilor invitaților: prezentări pe diferite teme, mai mult accent pe networking și invitați din alte domenii, totul sub un singur îndemn: „Fii Fair-Play!”.

„ZAI 2016 vine cu un format nou, în care punem accentul pe interacțiunea dintre participanți și dezvoltarea de noi abilitati profesionale. Bineînțeles, așa cum v-am obișnuit, totul cu zâmbetul pe buze și cu multă energie pozitivă, cât să țină cel puțin un an. Îi provoacăm pe cei mai buni dintre cei mai buni agenți imobiliari să joace după un nou set de reguli: „Play Smart, Play Fast, Play Fair!”, subliniază Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro

Sesiunile de speaking se vor îmbina cu cele de networking, o componentă crucială pentru succesul în branșă

Cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului va fi deschis de un nume cunoscut de toate generațiile pentru carisma și umorul său: maestrul FLORIN CĂLINESCU, un artist complex care s-a reinventat constant, abilitate esențială pentru orice agent imobiliar cu o carieră îndelungată. Acesta va împărtăși celor din prezenți din vasta sa experiență de viață, într-un moment inspirațional presărat cu povești cu haz și tâlc.

Tot despre experiențe inedite și obstacole întâmpinate va vorbi și LORI COLLIN, un agent imobiliar cu peste 20 de ani de real estate în SUA și în România. Plecată peste Ocean imediat după Revoluție, aceasta și-a construit în imobiliare o carieră de succes, rețetă repetată în România ultimilor ani. În sesiunea sa de speaking, Lori Collin va împărtăși din cunoștințele acumulate în segmentul real estate din America și aplicabilitatea lor în piața românească.  

Iar dacă teoria poate părea ușoară, reputatul specialist în social media, ALEXANDRU NEGREA, ne va ajuta cu practica. De-a lungul momentului său, acesta va oferi ponturi legate de mediul virtual, legăturile dintre social media și imobiliare, cât și despre campanii de marketing care pot îmbunătăți rezultatele, în real estate.

Într-un domeniu în care imaginea este un element vital, tehnologia de ultimă generație își spune cuvântul. Regizorul MILLO SIMULOV va prezenta o nouă oportunitate pentru agenții din sală: o filmare 360 de grade a unei proprietăți imobiliare, realizată special pentru ZAI de echipa Spider Group, în premieră pentru România. O combinație de arta și high-tech, ce aduce un mare plus de valoare în procesul de vânzare a unei proprietăți.

La capitolul performanță, doctorul VASILE OȘEAN ne poate da lecții. Aflat în spatele multor sportivi de renume, acesta va vorbi despre detaliile și sacrificiile din spatele unei povești fascinante: o cursă de traversare a Atlanticului, într-o perioadă de 60-90 de zile. Care este legatura cu piața imobiliară? Vă așteptăm pe 10 iunie la ZAI și vă garantăm un moment emoționant, de mare valoare.

Seara rămânem o echipă, dar ne vom alătura altor 20 de milioane de români pentru a susține echipa națională în meciul de deschidere al EURO 2016 România – Franța. Urmărim meciul alături de CĂTĂLIN OPRIȘAN, un monstru sacru al jurnalismului sportiv dar și un one-man show, care va aduce atmosfera de stadion în rândul invitaților IMOPEDIA.ro. Nu ar putea lipsi gustările specifice unui asemenea eveniment, completate perfect de distracție în echipă.

Părerile participanților: diversitatea aduce valoare, părerile din afara breslei extind orizonturile

„Găsesc valoare într-un eveniment care reunește un număr atât de mare de profesioniști. Invitații din afara breslei aduc un plus pe partea de entertainment, cu siguranță. Deși cunoștințele transmise nu sunt din sfera imobiliară, sunt binevenite informații din zona de dezvoltare personală”, consideră David Grigorescu, broker/owner Zoom City.

„Un eveniment care reunește sute de agenți imobiliari este extrem de benefic din punct de vedere al dezvoltării personale, al discuțiilor și colaborărilor legate aici. Practic, cu cât suntem mai mulți, cu atât este mai bine – schimburile de opinii îmbunătățesc activitatea din întreaga piață. Numele din exteriorul breslei ne extind orizonturile, avem ocazia să auzim și alte păreri decât cele cunoscute și subiective, de cele mai multe ori”, arată Andrei Rusu, Vission House.

„În meseria aceasta ai nevoie continuu de motivație, altfel nu faci față! Lucrul acesta poate fi înțeles doar de cei care sunt în breasla imobiliară de ani de zile. Iar ZAI este o motivație excelentă – ne încărcăm bateriile, măcar pentru câteva luni (deși eu spun că ar fi nevoie de mai mult de o ediție/an). De ce ne impulsionează? Pentru că este sărbătoare! Orice meserie are nevoie de recunoaștere; indiferent de domeniul în care lucrezi, vrei să simți că ești apreciat, ca individ și ca breaslă. Iar ZAI asta face, în primul rând: ne oferă recunoaștere!”, conchide Daniel Dobre, agent imobiliar.

Ultimele locuri pot fi rezervate de pe site-ul oficial al evenimentului

7 iunie 2016