A mai rămas o singură zi, până la Ziua Agentului Imobiliar (ZAI)! Cele mai cunoscute nume care activează în breasla imobiliară se vor reuni vineri, 15 iunie, la Daimon Club, pentru a sărbători profesia de agent imobiliar. Speakeri faimoși și specialiști apreciați, entertainment de calitate, networking și voie bună, într-un concept marca IMOPEDIA.ro

40362-zai.jpgCel mai așteptat eveniment imobiliar al anului se apropie cu pași repezi: organizată în atmosferă de sărbătoare, Ziua Agentului Imobiliar (ZAI) va avea loc vineri, 15 iunie, la Daimon Club din București. Profesioniști din imobiliare (dar nu numai) au răspuns la chemarea IMOPEDIA.ro, ajutând la închegarea comunității imobiliare.

„An de an, conceptul ZAI se adaptează și reinventează: invităm pe scenă nume cunoscute, aducem specialiști din diverse domenii, gândim momente inedite, punem la cale surprize pline de emoție și oferim cadrul perfect pentru networking. Anul 2016 nu face excepție: ZAI vine cu un format nou, în care îi invităm pe agenții imobiliari să joace după un nou set de reguli: „Play Smart, Play Fast, Play Fair!”. Cei care cred cu adevărat în breasla imobiliară sunt cei care înțeleg deja ce înseamnă să fii „fair play” și au ales să vină la ZAI, pentru că puterea breslei nu va sta niciodată într-un singur om sau într-o singură agenție, ci în comunitate”, subliniază Răzvan Muntean, general manager IMOPEDIA.ro

Ediția de anul acesta a ZAI pune accentul pe interacțiunea dintre participanți și pe dezvoltarea de noi abilități profesionale, într-un cadru plin de energie pozitivă. Formatul din 2016 se bazează pe diferite teme, mai mult accent pe networking și invitați din alte domenii, totul sub un singur îndemn: „Fii Fair-Play!”.

ZAI 2016 va fi deschis de un nume cunoscut de toate generațiile pentru carisma și umorul său: maestrul FLORIN CĂLINESCU, un artist complex care s-a reinventat constant, abilitate esențială pentru orice agent imobiliar cu o carieră îndelungată. Acesta va împărtăși celor din prezenți din vasta sa experiență de viață, într-un moment inspirațional presărat cu povești cu haz și tâlc.

Tot despre experiențe inedite și obstacole întâmpinate va vorbi și LORI COLLIN, un agent imobiliar cu peste 20 de ani de real estate în SUA și în România. Plecată peste Ocean imediat după Revoluție, aceasta și-a construit în imobiliare o carieră de succes, rețetă repetată în România ultimilor ani. În sesiunea sa de speaking, Lori Collin va împărtăși din cunoștințele acumulate în segmentul real estate din America și aplicabilitatea lor în piața românească. 

Iar dacă teoria poate părea ușoară, reputatul specialist în social media, ALEXANDRU NEGREA, ne va ajuta cu practica. De-a lungul momentului său, acesta va oferi ponturi legate de mediul virtual, legăturile dintre social media și imobiliare, cât și despre campanii de marketing care pot îmbunătăți rezultatele, în real estate.

Într-un domeniu în care imaginea este un element vital, tehnologia de ultimă generație își spune cuvântul. Regizorul MILLO SIMULOV va prezenta o nouă oportunitate pentru agenții din sală: o filmare 360 de grade a unei proprietăți imobiliare, realizată special pentru ZAI de echipa Spider Group, în premieră pentru România. O combinație de arta și high-tech, ce aduce un mare plus de valoare în procesul de vânzare a unei proprietăți.

La capitolul performanță, doctorul VASILE OȘEAN ne poate da lecții. Aflat în spatele multor sportivi de renume, acesta va vorbi despre detaliile și sacrificiile din spatele unei povești fascinante: o cursă de traversare a Atlanticului, într-o perioadă de 60-90 de zile. Care este legatura cu piața imobiliară? Vă așteptăm pe 10 iunie la ZAI și vă garantăm un moment emoționant, de mare valoare.

Seara rămânem o echipă, dar ne vom alătura altor 20 de milioane de români pentru a susține echipa națională în meciul de deschidere al EURO 2016 România – Franța. Urmărim meciul alături de CĂTĂLIN OPRIȘAN, un monstru sacru al jurnalismului sportiv dar și un one-man show, care va aduce atmosfera de stadion în rândul invitaților IMOPEDIA.ro. Nu ar putea lipsi gustările specifice unui asemenea eveniment, completate perfect de distracție în echipă.

Mai multe detalii despre ZAI 2016 și edițiile anterioare sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului.

9 iunie 2016