A mai rămas mai puţin de o săptămână până la Ziua Agentului Imobiliar, cel mai important eveniment din piaţa imobiliară românească. Ediţia din 2013 se desfăşoară sub sloganul „Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva”, pentru a sublinia cât de important este schimbul de informaţii şi experienţă în acest domeniu. Evenimentul din acest an  se va desfășura la Athenne Palace Hilton Hotel, în Sala Le Diplomate, începând cu ora 9.00. 

29874-zai_rgb.jpgÎn ultimii patru ani, cele mai importante nume din piaţa imobiliară românească s-au reunit pe 15 aprilie, pentru a sărbători Ziua Agentului Imobiliar. Cel mai important eveniment adresat sectorului real estate este un prilej ideal pentru dezbateri şi networking, însă cu această ocazie, IMOPEDIA.ro îşi propune să aducă un plus de valoare pentru profesionalizarea întregii bresle.

Îndemnul ediţiei de anul acesta este „Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva”, iar personalităţi din piaţă vor avea dedicate momente speciale, pentru a transmite anumite mesaje şi pentru a-şi împărtăşi din experienţă. Ca de fiecare dată, IMOPEDIA aduce în prim plan agentul imobiliar şi nevoile sale. Spune-ne ce contează pentru tine şi noi vom ţine cont. Împarte experienţa ta cu restul comunităţii şi împreună vom face diferenţa! Cei interesați să susțină un moment dedicat pieței imobiliare în cadrul Zilei Agentului Imobiliar, pot avea la dispoziție zece minute în cadrul evenimentului. Trimiteți ideile voastre pe adresa de email [email protected], iar cele mai interesante își vor găsi locul la ZAI 2013. 

„Să te inspiri şi să beneficiezi de experienţa celor din jur reprezintă un bun mod de a te dezvolta, mai ales în domeniul imobiliar, unde este esenţial să împărtăşim atât informaţii despre proprietăţi, cât şi cunoştinţe specializate. În urmă cu trei ani, lumea era reticentă, însă acum mă bucur să observ că există mai multă deschidere, este mult mai acceptată ideea de a face schimb de experienţă, acesta fiind singurul mod în care putem creşte”, spune Ileana Preda, preşedinte APAIR.

„Sloganul „Obişnuieşte-te să împarţi şi cu altcineva” mi se pare extrem de inspirat. Dincolo de cuvinte, cred că este o idee foarte bună să ne transmitem unul altuia din experienţa, bunele practici, etică sau orice altceva decât secretele comerciale pe care le are orice companie. Cu toţii beneficiem de pe urma acestor informaţii. Mi-ar plăcea să aud colegi vorbind despre valorile care îi animă în viaţa personală şi cum reuşesc să le exporte în viaţa profesională, fie că este vorba de interiorul companiei sau de deservirea clienţilor”, afirmă Costin Spînu, reprezentant ImoSuport.

Momente educative şi discursuri motivaţionale

Într-un mediu de afaceri diferit de anii anteriori, faţă în faţă cu o mentalitate a consumatorului complet schimbată, IMOPEDIA.ro propune participanţilor la eveniment un moment educativ despre comunicare şi inter-relaţionare cu clienţii şi colaboratorii, desfăşurat sub coordonarea unui invitat surpriza.  Acest moment va fi urmat de un discurs motivaţional, marca Dragoş Dragoteanu.

„Mesajul meu va fi simplu: ancorat în realitatea imobiliară şi în credinţă, oricine poate reuşi. Cine este complicat în gândire, nu va înţelege nimic. Cine vrea teorie, nu este indicat să participe. Cine vrea să vadă un spectacol practic, să se înscrie repede la ZAI! Sunt Dragoş Dragoteanu şi nu-mi permit să dezamăgesc. Nici pe mine, nici pe voi!”, promite directorul general Euroest.

Ami Grünberg: Nivelul performanţei şi al succesului, influenţat decisiv de interesul pentru educare

Participanţii la ZAI 2013 vor avea ocazia să îl cunoască personal pe Ami Grünberg, speaker reputat pe plan internaţional şi co-fondatorul Grupului Grunberg. Specialistul israelian este unul dintre cei mai apreciaţi traineri în business coaching şi promovează importanţa abilităţilor sociale în viaţa profesională. Specializat în soft skills şi strategii de marketing, Grünberg va oferi sfaturi şi va exemplifica instrumentele necesare pentru a obţine succesul pe plan profesional.

„Un eveniment precum Ziua Agentului Imobiliar oferă participanţilor ocazia să aibă acces la informaţii şi cunoştinţe importante, dar le oferă şi cadrul adecvat pentru networking şi socializare, ceea ce îi ajută să îşi dezvolte businessul. Principalele subiecte pe care le voi aborda în cadrul ediţiei din 2013 sunt: Soft skills pentru a obţine succesul, prioritizarea, setarea ţelurilor, abordarea cumpărătorilor, comunicarea cu clienţii, precum şi instrumente utile pentru a deveni un agent imobiliar de succes”, declară Ami Grünberg.

Ca şi în anii trecuţi, IMOPEDIA.ro se va asigura că toţi participanţii vor pleca acasă cu un bagaj mărit de cunoştinţe, va provoca cele mai încinse discuţii, dar le va răcori cu momente inedite de relaxare şi divertisment.

“Avem în spate o experienţă de trei ani în ce priveşte organizarea Zilei Agentului Imobiliar. La fiecare ediţie ne-am concentrat pe nevoile breslei imobiliar şi asta vom face şi pe 15 aprilie 2013. Știm exact ce să oferim pentru ca ZAI să fie şi în acest an un eveniment premium, cel mai bun de pe piaţa imobiliară. Suntem siguri că toate momentele din program vor aduce plus valoare fiecărui participant şi că nimic din ceea ce vom prezenta nu va fi banal şi comun. Iar acest lucru este posibil şi datorită implicării actorilor din piaţa imobiliară. De la an la an, am implicat tot mai mult agenţii imobiliari, iar răspunsul lor a fost de fiecare dată pozitiv. Le mulţumesc pentru implicare şi pentru determinare. Vă aştept pe 15 aprilie să sărbătorim cum se cuvine agentul imobiliar! ”, susține Răzvan Muntean, General Manager IMOPEDIA.ro.

Dacă sunteți interesați să participați la Ziua Agentului Imobiliar, din data de 15 aprilie 2013, vă puteți înscrie completând formularul de AICI.

CITEȘTE ȘI: Vino la ZAI şi învaţă de la cei mai buni! IMOPEDIA aduce la Bucureşti un nou trainer de clasă


9 April 2013