În 2016, după o prezență ambițioasă pe piața din România, Benjamin Moore & Co vine în întâmpinarea arhitecților, dezvoltatorilor imobiliari și designerilor de interior cu seminarul Your World in Sustainable Color, seminar care va trata atât aspecte tehnologice legate de certificările ecologice pentru clădiri, de gamele ecologice Benjamin Moore & Co și preocuparea crescută pentru păstrarea parametrilor de producție care să nu afecteze sănătatea utilizatorilor, cât și dimensiunea psihologică a culorii. Invitatul special al seminarului este Sharon Grech, Color & Design Expert și Spokesperson al companiei Benjamin Moore & Co.

39582-benjamin_moore.jpgSharon Grech este absolventă a Universității din Toronto, secția Artă și Istoria Artei. Experiența lui Sharon în ce privește produsele de vopsit și utilizarea culorilor pentru casă, acumulată în mai bine de 20 de ani de colaborare cu Benjamin Moore & Co este deseori citată în presa din SUA și Canada. Dincolo de aparițiile mediatice însă, Sharon își extinde atât pasiunea cât și autoritatea în domeniu dezvoltând numeroase colecții de culori pentru Benjamin Moore, dintre care amintim aici unele dintre cele mai cunoscute piese - Designer Classics Colour Collection, Toronto Heritage Palette și cataloagele cu tendințele anuale de culoare.

“Organizăm seminarul din București, pentru toți profesioniștii domeniului care vor duce povestea Benjamin Moore mai departe, pentru toți cei care trebuie să răspundă prompt la întrebarea „De ce să aleg Benjamin Moore?”. Înaintea clienților noștri, noi, adică designerii, arhitecții, dezvoltatorii sau distribuitorii, suntem cei care trebuie să înțelegem standardul de calitate rezultat după mai bine de 100 de ani de cercetare în domeniul produselor de vopsit și al pigmenților. Sharon Grech, Color & Design Expert, Spokesperson pentru Benjamin Moore & Co, va fi prezentă miercuri, la seminarul Your World in Sustainable Color pentru a răspunde întrebărilor” declară managerul Benjamin Moore în România.

Your World in Sustainable Color va avea loc în București pe 24 februarie 2016, la SOFA World Cuisine. Toate prezentările vor fi în limba engleză. Acesul la eveniment se face exclusiv în baza invitațiilor nominale, netransmisibile, în limita locurilor disponibile. Cererile de înscriere vor fi așteptate pe adresa [email protected] , până pe data de 22.02.2016, ora 17:00, împreună cu un scurt text în care doritorii motivează care va fi impactul acestui seminar asupra parcursului lor profesional.

 

Despre Benjamin Moore & Co

Înființat în 1883, magazinul a debutat în Brooklyn, New York, cu un singur produs - Calsom Finish Moore - și un angajament de a vinde vopselele sale de cea mai bună calitate prin distribuitori independenți. Încă din anul 1907, Benjamin Moore angajează primul chimist, punând astfel bazele departamentului de cercetare. Cu mult înainte ca standardele ecologice să devină o provocare internațională, generatoare de schimbări în politicile publice naționale și internaționale, Benjamin Moore demonstrează preocupare pentru mediul înconjurător eliminând complet din compoziția vopselelor proprii plumbul și mercurul în 1960. Într-un continuu proces de dezvoltare a produselor aliniate standardelor ecologice, în 2014, Benjamin Moore & Co lansează standardul Green PromiseTM, eticheta care garantează VOC 0g/l și 0 emisii. Această preocupare permanentă pentru calitate a transformat micuțul magazin din Brooklyn într-unul din cei mai mari jucători pe piața mondială a vopselelor și accesoriilor de vopsit.

În prezent sunt disponibile peste 3500 de culori brevetate, Benjamin Moore & Co numărând 5000 de magazine în Statele Unite ale Americii și alte numeroase showroom-uri în întreaga lume.

Zece ani de prezență Benjamin Moore în România

Formată în 2005, compania face parte din rețeaua acreditată de distribuitori și pune la dispoziție aceeași calitate superioară a produselor și aceeași deschidere către clienți care au consacrat firma Benjamin Moore în Statele Unite ale Americii. Destul de recent după lansarea Benjamin Moore pe piața din România, colaborările încep să apară în toate orașele mari din țară, pentru diferite tipuri de proiecte: amenajarea apartamentelor, caselor, spațiilor de birouri, hale, ansambluri rezidențiale sau clădiri din patrimoniul național.

În anul 2013, au fost deschise două noi showroom-uri în Bacău și în Constanța, iar în 2015 a fost adăugat pe hartă încă un showroom inaugurat în Brașov. În perioada următoare, Benjamin Moore va crește considerabil rețeaua de distribuție în țară prin noi showroom-uri proprii demarând totodată un proiect de extindere la nivel național prin colaborări cu distribuitori autorizați. 


22 February 2016