“Yacht Magazin sustine – in calitate de partener media - initiativa Imopedia de a implementa pe piata un eveniment original, si anume “Regata Imobiliara”. Intr-o perioada in care tempo-ul de lucru nu trebuie scazut, acest eveniment imbina fericit utilul cu placutul.

Locatia deosebita, în faţa hotelului Rex, iti ofera avantajul de a putea face afaceri – in cadrul targului – dar si de a te bucura de mare si soare in cea mai cosmopolita statiune de pe litoralul romanesc.

Ce ne bucura in mod special este faptul ca, in sfarsit, intalnim o viziune complexa a ceea ce inseamna navigatia. Poate la o prima vedere vi se poate parea absurda combinatia intre yachting si imobiliare, dar trebuie sa subliniem faptul ca este o falsa impresie. Cel mai concret exemplu de punct comun sunt marinele, produse imobiliare cu destinatari finali navigatorii.

Speram ca “Regata Imobiliara” sa devina o traditie pentru verile noastre si dezvoltam impreuna proiecte concrete, cu impact direct in imbunatatirea infrastructurii de navigatie de pe litoral si din Romania, in general,” a declarat Irina Tanase, redactor – sef al Yacht Magazin. “Suntem implicati in piata imobiliara de aproximativ 7 ani, ceea ce inseamna o bogata experienta de comunicatori si consultanti in domeniu. Multitudinea ipostazelor in care am interactionat cu aceasta piata – de la jurnalisti la PR pentru agentii si dezvoltatori – ne permit o viziune de ansamblu ceea ce se traduce intr-un avantaj deosebit pentru clientii si partenerii nostri.  

Evenimentul Imopedia este o miscare indrazneata si desteapta, deoarece se muleaza pe noul tipar de vacanta: business weekend. Alegand cea mai importanta locatie de pe litoral, unde se intalnesc factorii cu venituri de la mediu plus la high, “Regata Imobiliara” valorifica o perioada considerata pana acum “moarta” din punct de vedere al activitatii profesionale. Tinand cont ca trecem prin tensiuni financiare globale semnificative, modul de actiune si de comunicare al oamenilor de afaceri, si al companiilor implicit, s-a schimbat, iar Imopedia a reusit sa dea valoare adaugata sezonului de vacanta,” a spus Luciana Petrescu, director general Net Worth Advisory.

 

 

1 July 2010