Will Smith a găsit, în sfârşit, locuinţa ideală pentru el şi familia sa. După căutări îndelungi, actorul s-a oprit la apartamentul de la etajul al patrulea al clădirii exclusiviste 25 Bond Street. Apartamentul are suprafaţa de peste 680 mp, cinci dormitoare şi şase băi, patru şeminee şi beneficiază de două locuri de parcare, situate la subsol.

15606-will-smith.jpgÎnainte de a închiria acest apartament, Will Smith a vizitat mai multe locaţii, inclusiv 152 Franklin St. în TriBeCa şi 54 Bond Street, pentru a se asigura că ia cea mai bună decizie şi că locuinţa va fi destul de mare pentru familia sa şi pentru personalul auxiliar. Apartamentul din 25 Bond Street l-a atras pe actor şi datorită faptului că îi oferă intimitate, în clădirea respectivă existând doar nouă astfel de unităţi.

Ediţia electronică a publicaţiei New York Post anunţă că apartamentul în care Will Smith va locui împreună cu soţia sa, Jada Pinkett Smith, şi cei trei copii, a fost de vânzare timp de doi ani, fiind listat la preţul de 19,5 milioane de dolari, însă, în urmă cu cinci săptămâni, a fost scos de pe piaţă.



13 December 2010