Te invităm la un nou webinar ! Joi, 18 iunie, ora 12:00 o avem invitată pe Mădălina Cheptea, Managing Partner Raich&Raich Premium Real Estate ce ne va spune în ce aleg să investească românii în această perioadă și cum a reușit să realizeze un număr record de tranzacții imobiliare în perioada pandemiei.

Mădălina Cheptea are 16 ani de experiență în imobiliare, a obținut titlul de doctor în economie de la Academia de Studii Economice din București, cu distincția „Magna cum laude” și a publicat o lucrare de cercetare științifică intitulată „Piața imobiliară locomotivă a economiei românești”.

Mădălina are titlul de Master of Business Administration conferit de Universitatea din Seattle și este unul dintre fondatorii agenției Raich&Raich Premium RealEstate.

Compania pe care a înființat-o se adresează clienților cu discernământ și fler în lumea businessului, care înțeleg ce înseamnă să investești într-o proprietate și fac alegeri deștepte, în urma unei analize atente a pieței.

Investitorii  și dezvoltatorii imobiliari găsesc în Raich&Raich Imobiliare un partener loial, capabil să ofere consultanță economică, comparații și analize profesioniste,servicii de evaluare corectă a proprietăților, locațiilor și terenurilor, așa încât să poatăfi luate cele mai profitabile decizii. 

 

Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM la webinarul TNI,  apoi salvează evenimentul în calendarul tău!Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!

Link de înregistrare: CLICK AICI!

 


TNI este aici pentru tine!

43087-tni.jpg

17 June 2020