Peste 30 de voluntari din cadrul companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox, clienti, parteneri si jurnalisti au plantat sambata aceasta peste 450 de arbori pe insula „Lacul Morii’ in cadrul unei initiative de responsabilitate sociala denumite „Cultiva Afaceri Verzi si Responsabile”, in parteneriat cu Primaria Sector 6 si cu sprijinul Coca Cola Hellenic si Discovery Romania. Actiunea care a durat pana dupa amiaza s-a concretizat cu plantarea a 100 de puieti de catalpa, 75 de paulownia, 50 de salcie, 50 de stejar rosu si 200 de puieti de salcam.

17698-foto-2.jpg„Ne bucura interesul pe care o companie imobiliara il arata in dezvoltarea durabila a orasului. Parteneriatul cu DTZ Echinox este un exemplu de echilibru intre dimensiunea lucrativa si cea responsabila a afacerilor si speram sa il putem valorifica si in proiecte viitoare.” a comentat Cristian Poteras, Primar Sector 6.

„Parteneriatul cu Primaria Sector 6 pentru plantarea de arbori pe Insula ‚Lacul Morii’ este primul pas al unui proiect mai amplu, ce isi propune, sub titlul ‚Cultiva afaceri verzi si responsabile’ regenerarea completa a acestui spatiu. Intr-o etapa urmatoare, vizam atragerea de noi parteneri – dezvoltatori, companii de constructie etc – cu care sa demaram un proces complex de amenajare, iluminare ecologica si convertire a insulei intr-un loc de promenada si sport in aer liber.” a comentat Evelina Necula, Director Marketing DTZ Echinox.

-sfarsit-

DTZ este o companie globala de consultanţă imobiliară, cu birouri în 140 de oraşe din 42 de ţări (acoperind Europa, Orientul Mijlociu si Africa, Asia Pacific şi America). Compania oferă consultanţă şi expertiză personalizată investitorilor, dezvoltatorilor, ocupanţilor din sectorul public şi privat şi consultanţilor financiari. DTZ asistă clienţii în profunzimea nevoilor acestora, pe toate sectoarele pieţei imobiliare, cuprinzând Investiţii, Închirieri şi Brokeraj, Administrarea Proprietăţilor, Management de Proiect şi Consultanţă în Construcţii, Evaluări, Asset Management, Consultanţă şi Research. Compania-mamă, DTZ Holding plc. a fost listată la Bursa din Londra încă din 1987.

În noiembrie 2002, după nouă ani de activitate de succes pe piaţa imobiliară din România, Echinox Consulting a încheiat un acord de parteneriat cu compania multinaţională DTZ, una dintre firmele lider pe plan internaţional în domeniul imobiliar, Echinox Consulting devenind reprezentantul local al DTZ sub denumirea de DTZ Echinox.
www.dtz.com

Pentru informaţii suplimentare, contactaţi:
Evelina Necula
Head of Marketing Department
Email: [email protected]
Tel: + 40 (0)21 310 31 00

19 April 2011