După ce şi-a ameninţat chiriaşii cu evacuare dacă aceştia nu îşi adaptează oferta la preţurile actuale, compania Equest Balkan Properties (EBP), proprietarul Vitantis Shoping Center, a început un program de relansare a centrului comercial, finalizat astăzi.

15506-vitantis_15cf4e4023.jpgProprietarii mall-ului din Vitan nu şi-au păstrat promisiunea în tocmai şi a recurs la menținerea unei părți semnificative a mixului de chiriaşi anterior, precum și la relocarea chiriașilor existenți.

În urma programului de relansare, etajul 1 al centrului comercial a fost redeschis, iar gradul de ocupare a urcat la 95%, potrivit reprezentanţilor companiei.

Conducerea Vitantis a mai anunțat şi intrarea unui nou chiriaș şi anume retailerul de electronice și electrocasnice Domo, care va avea un magazin în suprafață de 2.053 mp.

Reduceri la chirie, reduceri la produse

Totodată, proprietarii proiectului au demarat un program de reduceri de până la 90% la produse ale brandurilor precum Fox, House of Art, Jolidon, Skiny, Sense sau Zvon Cafe şi drept urmare se aşteaptă la un trafic de circa 20.000 de persoane pe zi.

„Prin acest program venim în întâmpinarea chiriașilor prin acordarea de concesii de chirie care, prin compensare, vor reduce prețurile finale practicate în magazine, ajutând astfel la reabilitarea puterii de cumpărare a clienților noștri și la aducerea prețurilor la un nivel fără precedent", a declarat Vlad Dragoescu, directorul de investiţii al Equest.

Equest mai deţine în România centrul comercial Moldova Mall din Iaşi, proiectul Equest Logistics Centre, care include un teren cu o suprafaţă totală de 11 de hectare, situat în Bucharest West Logistics Park. De asemenea, compania mai are în construcţie o parcare multi-etajată în centrul oraşului, investiţie de 16 milioane de euro.


Sursa

6 December 2010