In urma participarii la targurile imobiliare care au avut loc in Bucuresti in aceasta toamna, dezvoltatorul Platinum Group a vandut, in numai doua saptamani, sapte apartamente din ansamblul Vitan Platinum Towers. Pentru ca au inteles problemele de finantare ale romanilor, acestia au, incepand de astazi, 22 octombrie 2009, o alta oferta speciala: 85.000 € pentru un apartament cu doua camere daca platesti acum un avans de 10% si discounturi semnificativ mai mari pentru un avans mai mare de 10%.

Participarea la un targ de profil nu aduce cu sine intotdeauna vanzari imediate, insa ofera ocazia de a expune oferta intr-un cadru accesibil si de a intra in contact cu clienti interesati care, dupa ce gasesc solutii de finantare sau cantaresc cu atentie si alte variante, revin pentru achizitia apartamentului dorit.

De multe ori se poate vorbi despre un interval de cateva luni pana la un an de la contactul pe care clientul il are cu oferta dezvoltatorului si pana la decizia finala de cumparare.

Din totalul de 313 apartamente impartite in patru blocuri, doua fiind gata de livrare, oferta pe care dezvoltatorul a promovat-o in cadrul evenimentelor imobiliare din aceasta toamna a fost 91.900 EUR pentru un apartament de doua camere, cu o reducere de 15.000 € pentru cei care isi achizitioneaza apartamente prin programul Prima Casa.

Stocul de apartamente care s-au incadrat in aceasta oferta  s-a epuizat in timp record, raportul calitate/pret atragand familii ce doresc sa se mute in cel mai scurt timp.

Facand o evaluare a modului in care a evoluat cererea de apartamente printre vizitatorii targurilor, se remarca o schimbare treptata a mentalitatii. Astfel, legat de regimul de inaltime, in ansamblurile rezidentiale noi, tinerele familii doresc apartamente situate la etajele superioare, pentru a beneficia de o panorama cat mai frumoasa.

Familiile cu 2 copii continua sa prefere apartamente cu suprafete mai largi, in special cu 4 camere, situate la etaje inferioare. Cel mai solicitat ramane apartamentul cu doua camere, urmat de garsoniera, fapt datorat pe de o parte programului Prima Casa, iar pe de alta parte, conditiilor economice actuale si puterii de cumparare inca scazute.

Toti vizitatorii care au trecut pe la standul Vitan Platinum Towers de la targurile imobiliare la care dezvoltatorul a luat parte au avut ocazia sa se inscrie la o tombola. In urma extragerii finale, castigatorul, familia Augustin Mateica, a primit o plasma.

Alta oferta speciala

Cea mai noua oferta a dezvoltatorului este avansul de numai 10%. In colaborare cu Banca Romaneasca, Vitan Platinum Towers ofera clientilor sai posibilitatea de a-si achizitiona apartamentul achitand un avans de 10 %, restul sumei putand fi achitata de-abia la livrare.

Astfel, pentru achizitia unui apartament cu 2 camere, a carui valoare este 85.000 €, avansul ajunge la o valoare de 8.500 €, restul de 90% fiind achitati la livrarea apartamentului. Pentru a crea planuri de finantare adaptate fiecarui client in parte,  dezvoltatorul ofera posibilitatea platii unui avans mai mare contra unui discount pe masura

22 October 2009