Ne mai despart doar cateva zile de evenimentul imobiliar al sezonului, ce va fi gazduit de Palatul Copiilor din Bucuresti. Afluenta mare de expozanti ce vor fi reuniti sub cupola PROJECT EXPO va genera expunerea celor mai noi si avantajoase oferte imobiliare.

Targul Imobiliar PROJECT EXPO  reuneste la fiecare editie numerosi dezvoltatori imobiliari, dar si agentii imobiliare. Prezenta unui numar consitent de agentii imobiliare in randul expozantilor Targului Imobiliar PROJECT EXPO  faciliteaza intotdeauna contactul publicului cu oferte imobiliare extrem de variate si numeroase, ce se adreseaza unei palete vaste de gusturi si nevoi.

Printre agentiile imobiliare ce vor fi prezente la Palatul Copiilor din Bucuresti in perioada 5 – 7 martie 2010 se numara Premier Grup, West Invest, Rai Intermed, Top House Construct.

Expozantii se vor intrece in a atrage si multumi publicul prin cele mai eficiente modalitati, de la crearea serviciului de vizionari rapide si oferirea de consultanta financiara gratuita, pana la prezentarea celor mai avantajoase oferte imobiliare ale momentului, atat in Bucuresti, cat si in destinatii turistice.

Aniversarea unui an de existenta a  Targului Imobiliar PROJECT EXPO va fi marcata pe harta evenimentelor de profil ca o celebrare a unui nou inceput pe piata imobiliara.
Cele mai noi detalii legate de desfasurarea editiei aniversare a Targului Imobiliar PROJECT EXPO puteti afla accesand noua varianta a site-ului www.projectexpo.ro.

1 March 2010