În acest weekend, va avea loc cea de-a treia ediție a IMO 6 – târgul imobiliar al sectorului 6. Evenimentul, la care vor participa, în special, ansambluri rezidențiale și agenții imobiliare din sectorul 6 al Capitalei și zonele adiacente, se va desfășura în perioada 30 martie – 1 aprilie în parcarea Cora Lujerului, iar intrarea va fi liberă.

41923-imob6.jpg

IMO 6 reprezintă o oportunitate pentru persoanele care doresc să locuiască în sectorul 6 sau în împrejurimi (Domnești, Chiajna, Ciorogârla). Vizitatorii vor avea ocazia să discute între patru ochi cu cei mai importanți dezvoltatorii din această zonă a Bucureștiului și din județul Ilfov și să aleagă o casă sau un apartament care să răspundă nevoilor pe care le au. În plus, ca de fiecare dată, dezvoltatorii vor veni în întâmpinarea posibililor cumpărători cu promoții valabile doar pe perioada târgului.

”Târgurile IMO oferă avantaje atât vizitatorilor, cât și dezvoltatorilor. Ca vizitator, puteți analiza toate ofertele imobiliare din aria dumneavoastră de interes – adică din zona în care intenționați să locuiți. Pe de altă parte, pentru dezvoltatorii imobiliari participarea la IMO6 înseamnă eficientizează cheltuielile de marketing și logistică. Aceste avantaje sunt posibile pentru că IMO 6 aduce în cadrul târgului doar persoanele interesate de case sau apartamente în zona în care expozantul are proiecte disponibile”, a declarat Radu Teleman, organizator IMO6.

Târgul imobiliar IMO6 (www.imo6.ro) reprezintă un concept unic în Romania: organizarea unui târg destinat unui singur sector din București și zonelor din Ilfov adiacente acestui sector.

La edițiile din 2017, IMO 6 a avut ca parteneri nume importante din piața imobiliară, care se numără printre cele mai mari ansambluri rezidențiale din țară: Militari Residence, Imoteca, Granvia, Plaza Residence, Tineretului Residence, Cotroceni Politehnica Park, Triplea, Exigent, Red House și Cubic Residence.

27 March 2018