Fondul de investitii norvegian Romania Invest poarta negocieri avansate pentru a intra in parteneriat cu dezvoltatorii a 3 proiecte rezidentiale deja incepute din Capitala, in vederea finalizarii acestora, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Bjorn Hauge, country managerul fondului.

Romania Invest a achizitionat in anii trecuti peste 800 de apartamente in mai multe proiecte rezidentiale din Romania.

Negocierile in vederea incheierii unor parteneriate pentru dezvoltarea de proiecte rezidentiale este o noutate pentru fondul de investitii, care pana acum s-a limitat la a achizitiona apartamente, fara a se implica direct in partea de dezvoltare imobiliara.

"Ne uitam la cateva cazuri interesante, insa nu am incheiat inca niciun deal. Dupa ce analizam toate aspectele proiectelor, de la amplasare la calitatea constructiei si preturi, pentru a vedea care este cel mai usor de vandut, vom prezenta oportunitatile boardului director si in final decizia va fi a lor", a spus Hauge.

El a adaugat ca fondul poarta negocieri mai avansate pentru 3 proiecte rezidentiale din Capitala, deja incepute, ale caror lucrari de constructii au mers lent, ca urmare a crizei.





Sursa

30 April 2010