Agenti de reprezentare exclusiva Vezi aici lista

Daca esti in pragul unei tranzactie imobiliare, fie ca vrei sa cumperi sau sa vinzi un imobil, iti recomand o Schimbare de perspectiva. In piata o vei regasi sub denumirea de“Reprezentarea exclusiva”, adica Reprezentarea unei singure parti in tranzactie. Adica sa angajezi un agent… un fel de avocat al tau… care sa fie onest, sa-ti fie loial si sa pledeze doar pentru interesul tau. Lista agentilor ce lucreaza in RE  o ai in linkul alaturat.

Sistemul de Reprezentare Exclusiva este practicat de peste 90% dintre agentii imobiliari din Statele Unite. In Romania este reglementat de APAIR - Asociatia Profesionala a Agentilor Imobiliari din Romania, prin sistemul MLS.ro

De ce o consider, pe departe, cea mai eficienta modalitate de lucru pentru, pentru tine? Iata 10 argumente importante:

1. Colaborare cu toată piața imobiliară

Când angajezi un agent să-ți reprezinte interesele, el va colabora deschis cu toate agențiile imobiliare din piață, folosind sistemul MLS.ro, reglementat de APAIR

2. Interesele clientului ca și cand ar fi propriile interese

Un agent ce lucreaza in sistem de Reprezentare Exclusiva se obligă să protejeze și să promoveze interesele tale în tranzacția imobiliară ca și când ar fi propriile interese.

3. Cel mai avantajos preț de listare a proprietății

Când un agent imobiliar membru MLS.ro (Reglementat de APAIR) te reprezintă în vânzarea proprietății, acesta folosește date de tranzacționare verificate, pentru a realiza o Analiză Comparativă de Piață, pentru vânzarea la cel mai bun preț posibil.

4. Tu alegi proprietățile care te interesează!

In momentul in care un agentul imobiliar membru MLS.ro te reprezintă la cumpărare, îti oferă acces la toate proprietățile potrivite de pe piață, verificate și actualizate, iar tu îți alegi ce este mai bine pentru tine.

5. LOCAȚIE! LOCAȚIE! LOCAȚIE!

Cand esti reprezentat la cumparare de un agent imobiliar membru MLS.ro, adresa proprietății nu mai este un secret! Poți alege proprietățile direct de pe hartă. Ele sunt deja verificate.

6. Relația potrivită cu agentul imobiliar potrivit!

Un agent imobiliar membru MLS.ro este obligat să fie LOIAL față de partea pe care o reprezintă (clientul vânzător sau cumpărător) și ONEST față de cealaltă parte. Agentul urmărește interesul clientului său în tranzacție, dar informează corect și cealaltă parte.

7. Open House, vânzare mai rapidă!

Când un agent imobiliar membru MLS.ro te reprezintă la vânzare, cumpărătorii potriviți au “ușa deschisă” la evenimentele Open House organizate de agentul tău imobiliar. Acest tip de marketing generează mai mult interes și o vânzare mai bună pentru tine.

8. Comunicarea face diferenta!

Un agent imobiliar membru MLS.ro (Reglementat de APAIR) care te reprezintă, te informează continuu despre activitățile sale și despre evoluția tranzacției. Tot feedbackul și toate ofertele sunt analizate pentru ca tu să iei cea mai bună decizie.

9. Negociere concentrata pe obiectivele tale!

Ba mai mult, când un agent imobiliar membru MLS.ro te reprezintă, ai încredere că negocierea se desfășoară în condiții și termene favorabile ție.  Poți să stai liniștit și să plănuiești ce vei face după finalizarea tranzacției.

10. Promovare prioritară pe IMOPEDIA.ro

E important ca anuntul sa fie cat mai vizibil in piata. Când un agent imobiliar membru MLS.ro te reprezintă, îți garantăm că proprietatea ta se află în portalul IMOPEDIA.ro, în primele poziții de căutare, oferindu-ți un acces rapid la cât mai mulți cumpărători interesați.

24 June 2022