Performanță istorică pentru canotajul românesc la Campionatul European, care s-a desfășurat la Olympia Regatta Center, lângă Munchen.

Sportivii români au câștigat, anul acesta, cinci medalii de aur, trei de bronz și locul al doilea în clasamentul pe medalii, după Marea Britanie. În plus, sportivii români au reușit să ajungă în finale la 9 din cele 11 probe la care au participat.

8 medalii 5 de aur, 3 de bronz și locul al doilea în clasamentul pe medalii pentru România

Este, fără doar și poate, cel mai strălucitor bilanț din istoria participărilor României la întrecerile continentale.

V-ați întrebat vreodată ce se află în spatele acestor rezultate remarcabile?

Educație, muncă, talent, disciplină și oamenii a căror treabă este să aibă grijă de alți oameni. Pentru că și sportivii sunt oameni. Și ei au probleme, și ei întâmpină dificultăți. Iar atunci au nevoie de un strop de magie. Pentru ei, unul dintre cei care aduc magia în momentele grele este dr. Vasile Oșean. Omul care a dat o mână de ajutor atât echipei, cât și fiecărui sportiv în parte.

„Vasile Oșean este un pion extrem de important în bunul mers al activității noastre. El are, poate, răspundere mai mare decât un antrenor. El are obligația să țină echipa sănătoasă, să fie aptă 100% în antrenamente, să reziste antrenamentelor. Doctorul este vital sportului de performanță. La rândul lui, omul Vasile Oșean, este un sportiv de înaltă performanță. Atunci când ai o persoană cu o mentalitate de învingător, nu ai cum să nu reușești”

spune Elisabeta Lipa, președintele Federației Române de Canotaj.

Dealtfel, dr. Vasile Oșean nu este străin nici de breasla imobiliară. Domnia sa a participat, în anul 2017, la Ziua Agentului Imobiliar, care este unul dintre evenimentele emblematice ale acestei industrii. Atunci, agenții imobiliari au avut șansa să stea față în față cu acest om, să stea de vorbă cu el și să iasă un pic din bula lor.

The Art of Real Estate

Pentru profesioniștii din imobiliare, Imopedia.ro creează, an de an, evenimente care ies din tipare. Anul acesta, împreună cu APAIR, organizăm The Art of Real Estate. Conferința se va desfășura în București, pe 15 septembrie 2022.

ÎNSCRIE-TE ACUM LA EVENIMENTUL IMOBILIAR AL ANULUI

Pe lângă faptul că veți putea să dați zoom in și apoi zoom out pe oricare dintre componentele domeniului imobiliar, acolo veți avea ocazia să cunoașteți adevărate legende vii, precum și poveștile lor de succes.

15 August 2022