O ofertă pe care cu greu o poţi refuza dacă îţi doreşti o locuinţă de vacanţă pe plajă. Situat între staţiunile Eforie Nord şi Eforie Sud, Citadel nu este un oraş, ci un proiect unic, intim, creat special pentru a te relaxa.


Este compus din opt bungalouri a câte trei apartamente, asta înseamnă 24 de apartamente de vacanţă, în principiu. Deci se adresează celor care vor o locuinţă de vacanţă. Plaja din faţă are 3000 mp, pe care am concesionat-o şi vrem să facem tot felul de activităţi sportive, de apă care să fie specifice plajei respective" declară Cătălin Creţu, administrator Citadel.

Pe lâgă accesul pe o plajă privată, la capitolul facilităţi mai menţionăm: piscină, jacuzzi şi un bar pe plajă.

Un apartament de 65 mp este în jur de 79.000 Euro fără TVA. Cui se adresează acest proiect? Oamenilor cu venituri medii spre mari, care îşi doresc un apartamente de vacanţă chiar pe plajă, care au călătorit şi au văzut ceea ce înseamnă să ai un apartament pe plajă şi înţeleg beneficiile unui astfel de proiect. Avem trei apartamente vândute până acum şi patru rezervate.

Cât de atractive sunt locuinţele de vacanţă în această perioadă? Aştept şi eu să văd cât de atractive sunt. Noi nu prea avem concurenţă în Constanţa, pentru că nu construiesc foarte mulţi dezvoltatori pe plajă, drept pentru care nu avem un termen de comparaţie ca să ştim ce se întâmplă pe piaţă în momentul de faţă, dar eu cred că va fi un succes.

Dar nu aţi încercat înainte un studiu să vedeţi cum stau lucrurile în piaţă, este destul de riscant? Toate proiectele pe care le-am făcut noi până în momentul de faţă au fost pe feeling, aşa că am mers înainte. Noi credem în proiectul acesta. Nici nu suntem siguri că îl vom vinde pe tot, există posibilitatea ca jumătate să îl păstrăm şi să-l închiriem" explică Cătălin Creţu administrator Citadel.

Proprietarii care doresc să-şi închirieze locuinţele din ansamblul Citadel atunci când nu locuiesc în ele vor fi ajutaţi de dezvoltator să-şi găsească clienţi.








21 May 2010