Luni, 15 iulie, au început lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București - Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța). Potrivit Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, deocamdată lucrările nu vor îngreuna traficul în zonă, întrucât se vor desfășura doar în cursul nopții.

42463-podul_constanta_sector_1.jpgProcesul de reabilitare a Podului Constanța vizează, pentru început, culeea de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi. Lucrările vor fi executate în etape succesive, în intervalul orar 22.00-05.00, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței. Astfel, va fi deschisă în permanență o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul pe care se desfășoară lucrările.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a precizat, într-un comunicat de presă, că, în etapa în care lucrarea va implica restricții pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulația autovehiculelor se va desfășura în continuare tot pe câte o bandă de circulație, cu lățimea de minimum 2,5 m, pe fiecare sens.

16 July 2019