Programul special "Vacanţe la ţară", organizat de Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC) oferă sejururi de cinci nopţi, la pensiuni de două, trei şi patru margarete, cu preţuri de până în 200 lei de persoană.

sursa foto:horezu.olx.roProgramul se desfăşoară în perioada 1 septembrie şi 31 octombrie.

„ANTREC România oferă posibilitatea petrecerii unei vacanţe în satele româneşti la tarife promoţionale, care pe parcursul ultimilor doi ani au rămas neschimbate", informează un comunicat transmis de ANTREC. Pentru o pensiune de două margarete, sejurul costă 150 lei de persoană, iar la pensiunile de trei şi patru margarete turiştii pot plăti pentru un sejur de cinci nopţi de cazare195 lei de persoană. La program s-au înscris pensiuni ANTREC din judeţele Alba, Argeş, Bihor, Braşov, Buzău, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Suceava şi Vrancea.

Şi în acest an multe pensiuni oferă ca bonus micul dejun care este tradiţional, fiind format din brânzeturi, ouă, dulceaţă, miere, chec. ANTREC a fost înfiinţată în 1994 şi are 3.000 de membri, proprietari de pensiuni turistice şi agroturistice, meşteri populari, susţinători ai turismului rural, din 32 de judeţe ale ţării.

ANTREC promovează turismul rural şi agroturismul.

 


10 September 2010