A venit momentul să ne luăm rămas-bun de la cei zece concurenţi care au alergat timp de aproximativ trei luni în Goana după casă. Oficial, primul reality-show imobiliar online din România a ajuns la final.

Juriul competiţiei a desemnat câştigătorii şi le-a înmânat premiile pe care le merită cu prosisinţă. Punctajul a fost calculculat luand in considerare urmatoarele:

  • 30 de puncte - votul vizitatorilor (30p Marius si Dana, 27p Ana si Razvan, etc)
  • 25 de puncte - evaluarea achizitiei (30p Ligia si Florin, 27p Vlad Kinn, etc)
  • 15 puncte - analiza financiara(15p Ligia si Florin, 12p Paula si Marius, etc)
  • 30 de puncte - comunicare si consistenta comunicarii (30p Dana si Marius, 30p Ligia si Florin, 30p Ana si Razvan, 27p Cristina si Razvan, etc)


PREMIUL CEL MARE
MobexpertMOBEXPERT - Dormitor complet mobilat in valoare de 2000 de euro

Marele premiu oferit de Mobexpert, merge laaaaaa... Ligia şi Florin! Ei bine, da! Ei sunt fericiţii câştigători ai concursului Goana după Casă, primul reality-show imobliar online din România organizat de Imopedia.ro.  Ligia şi Florin au reuşit să impresioneze juriul atunci când au reuşit să-şi vândă vechiul apartament în doar câteva zile, dar şi când au anunţat că şi-au găsit locuinţa mult visată.


PREMII SPECIALE

Cinci din cei zece concurenţi au câştigat câte o excursie la munte, alături de încă doi prieteni, la bordul câte unui autoturism marca Audi. Iata premiile speciale:

Vila Daria

VILA DARIA - Poiana Brasov

Vlad Kinn , Paula şi Marius îşi vor încărca bateriile la Vila Daria din Poiana Braşov.

In aceasta vila a stat cateva zile Nicole Kidman. Daca vreti sa stati in camera vedetei, alegeti camera 4.


Popasul Domnesc

POPASUL DOMNESC - Bucovina

Simona şi Adrian

şi Ana şi Răzvan vor merge la pensiunea Popasul Domnesc din Bucovina.

La doar 100 de metri de manastirea Voronet, pensiunea ii primeste pe concurenti cu mancare traditionala si buna dispozitie.


Alpin ResortHOTEL ALPIN RESORT - Poiana Brasov

Marius şi Dana sunt câştigătorii premiului de popularitate, cu cel mai mare număr de voturi din partea publicului, şi vor petrece un week-end de vis la Hotel Alpin Resort din Poiana Braşov.


  


10103-new1.jpg

AKTIV THERM - izolarea termica a locuintei

Cristina şi Răzvan nu au plecat nici ei cu mâna goală de la festivitatea de premiere, câştigând premiul pus la bătaie de Aktiv Therm: izolarea termică pe interior a apartamentului.

De curand Cristina si Razvan au semnat actele pentru noua casa, iar izolarea este mai mult decat o necesitate.



PREMIILE BLOGGERILOR

MobexpertCOACH - BLOGGER

Norocoşi din fire, Ana şi Răzvan au mai câştigat un premiu, împreună cu Victor Kapra. Este vorba despre premiul bloggerilor, reprezentând un voucher de 1000 de lei, oferit de MOBEXPERT.


Şi în această competiţie, toţi participanii au avut de caştigat, si profităm de ocazie pentru a le mulţumi pentru sprijinul acordat.

Coach Bloggerii
Bobby Voicu
, Victor Kapra, Roxana Radu, Dragos Stanca, Cristi China si Cristi Bunoaica

impreuna cu Juriul Bloggerilor
Doru Panaitescu si Radu Zilisteanu

... vor savura fiecare cate două baxuri (2 x 24) de Heineken. După ce va trece alcoolul, vor avea un weekend la dispoziţie pentru a testa un AUDI cu muuuulti cai putere.


Goana după Casă a luat sfârşit. Iar partea cea mai bună este că nu au existat învingători şi învinşi. Aşa cum toţi participantii au mentionat la festivitatea de premiere, toată lumea a avut de câştigat, iar concluziile acestui eveniment sunt consistente. In cursul saptamanii viitoare vom furniza un whitepaper pe care suntem siguri că îl veţi gasi extrem de interesant.





21 February 2010