Goana după Casă a ajuns la final. Şi putem spune cu mâna pe inimă că primul reality show imobiliar online din România şi-a atins scopul.

Cursa contra cronometru are nu unul, ci zece câştigători. Patru dintre ei sunt deja la casele lor şi încă doi aşteaptă să se mute. Ceilalţi au învăţat multe în ultimele trei luni şi sunt încă în căutarea casei din vis. O vor găsi, mai devreme sau mai târziu, şi atunci vor şti exact ce au de făcut.

Noi le mulţumim, în primul rând, celor zece concurenţi. Vlad, Ligia şi Florin, Paula şi Marius, Simona şi Adrian, Cristina şi Răzvan, Ana şi Răzvan, Cristina, Anca, Andreea şi Leonard, Dana si Marius voi aţi fost Goana după casă. V-aţi asumat un rol uriaş: acela de a răspunde frământărilor de pe piaţa imobiliară. Voi ne-aţi arătat ce înseamnă să îţi cumperi o casă în România de azi. Timp de trei luni viaţa voastră a fost o carte deschisă, din care noi, şi mulţi alţii, am avut ce învăţa. Pentru toate astea, vă mulţumim. Ştim că nu a fost uşor, dar ştim, de asemenea, că a meritat.

Le mulţumim şi specialiştilor imobiliari  şi bloggerilor care au fost alături de voi, dar şi publicului care şi-a votat preferaţii.

Aşteptăm cu nerăbdare poveştile voastre despre ce a însemnat experienţa Goana după casă. Vom afla la ce concluzii aţi ajuns şi ce învăţăminte aţi tras în urma acestui concurs. Relatările voastre vor fi postate de bloggerii care v-au fost alături în Goana după casă, şi vor fi premiate de un juriu special format din Doru Panaitescu, Alex Mihăileanu şi Radu Zilişteanu.

CINE ESTE CASTIGATORUL?

A fost o lupta stransa, incarcata de emotii si evenimente. Acum, misiunea cea mai grea o are juriul format din profesionisti de prim rang:

Ionut Popescu - analist financiar
Adrian Crivii - Darian
Anamaria Rotaru - KIWI Finance
Alin Iacob - redactor sef, Conso.ro
Radu Zilisteanu - analist imobiliar
Cristian Orgonas - Khris.ro
Maria Seder Neda - redactor sef, IMOPEDIA.ro

Câştigătorul primului reality show imobiliar online din România va fi desemnat în cadrul unei ceremonii care va avea lor pe 17 februarie, la Hotel Intercontinental. Atunci vom afla cine va pleca acasă cu dormitorul complet mobilat oferit de Mobexpert.

Spuneţi drept: dacă ar fi să o luaţi de la capăt, v-aţi mai înscrie în Goana după Casă?

 

28 January 2010