Concerte, proiecţii de filme, petreceri şi multe alte activităţi estivale. Acestea sunt surprizele pe care le-a pregătit Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului pentru turiştii care vor alege să meargă de 1 Mai la Neptun.

"Aşa cum ştiţi deja, una dintre priorităţile noastre este dezvoltarea zonei de sud a litoralului românesc, după cum reiese şi din Strategia finalizată anul trecut de Minister pentru această zonă. În consecinţă, anul acesta ne concentrăm eforturile în staţiunea Neptun, unde urmează să organizăm o serie de evenimente destinate să atragă turişti pe litoral de 1 Mai", a declarat ministrul Elena Udrea. În acest an, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului a colaborat cu reprezentanţii industriei de turism şi cu autorităţile publice locale, pentru pregătirea sezonului estival. Pentru 1 Mai, colaborarea nu s-a limitat la un singur aspect, ci au fost avute în vedere atât calitatea şi preţul ofertelor din această perioadă, cât şi existenţa unor activităţi de agrement.

Vineri, 30 aprilie, vor fi proiectate filme în spaţii amenajate pentru aproximativ 2.000 de spectatori, iar pe plajă vor avea loc petreceri animate de DJ-i şi concerte cu Laurenţiu Duţă, Andreea Bănică & Band Show, ZERO, Akcent. Sâmbătă, chiar pe 1 mai, turiştii îi vor putea asculta pe Smiley, Fly Project, Puya şi Alex. Seara de 1 Mai va fi marcată de un foc de artificii.

Pe lângă evenimentele organizate de MDRT la Neptun, pe litoral au loc şi alte manifestări organizate de Asociaţia Litoral - Delta Dunării şi Federaţia Patronatelor de Turism din România.


UPDATE

Croazieră de 1 mai pe Marea Neagră

Turiştii care îşi vor petrece vacanţa de 1 Mai pe litoralul românesc vor putea pleca în croazieră pe Marea Neagră, la bordul Bricului Mircea.

Doritorii trebuie să ştie că plimbarea pe mare costă 150 de lei pentru adulţi, cu reducere de 20% pentru copii. Au acces pe punte, în limita celor 130 de locuri disponibile, adulţii şi copiii de peste 10 ani însoţiţi de adulţi.

Cei interesaţi îşi pot rezerva locuri pentru croazieră la sediul Agenţiei Litoral din Constanţa - B-dul Tomis, nr. 133, parter - şi la casieria telegondolei din Mamaia.



28 April 2010