O interesantă clădire de birouri modernă, dar cu ­totul diferită prin nonconformismul său de cele pe care le încadrăm în această categorie, se găseşte în zona de nord a Bucureştiului. În plus, clădirea beneficiază de facilităţi şi ­dotări deosebite.

În Cartierul Aviaţiei, la 7 minute de staţia de metrou Aurel Vlaicu, pe o suprafaţă de 1834 mp şi având vedere la bulevardul principal şi la podul Băneasa-Aerogării, se află unul din cele mai atractive imobile de birouri din Capitală, unicat în România, fiind inspirat din operele lui Hundertwasser şi Gaudi. Încadrată în clasa A+++, clădirea este singurul centru de afaceri care va avea peste ultimul nivel teren de sport în aer liber, terase, grădină, fitness şi restaurant-cafetărie, toate beneficiind de o impresionantă vedere panoramică asupra zonei de nord a oraşului.

Suprafaţă construită este de 8.800 mp (1.000 mp pe fiecare nivel), având în compunere S+P+5E + 1100 mp terase, precum şi parcare cu 41 de locuri la subsol. La parter se află o cafetărie, ­două căi acces cu punct principal recepţie şi control acces (pază), iar la cele cinci etaje, spaţii de birouri open space cu posibilităţi diverse de compartimentare. Terasa se află peste ultimul nivel şi este prevăzută cu restaurant-cafetărie şi grădină aferentă, sală fitness şi teren de sport în aer liber, configurabil după preferinţe: tenis, volei, baschet, mini-fotbal.

Printre facilităţile şi dotările speciale ale clădirii se pot men­ţiona: spaţiu deschis pe fiecare nivel, configurabil în func­ţie de cerinţele şi necesităţile locatarului; intrări supravegheate ­simultan de un singur punct control acces; lifturi Ottis; climatizare cu centrală Veissman şi chillere Daikin, sistemul HVAC cu patru ţevi permiţând controlul independent al temperaturii pe fiecare 30 mp, iar aerul proaspăt este amestecat cu cel de climatizare pentru uniformizarea temperaturii; facilităţi pentru persoane cu dizabilităţi etc.






Sursa

5 May 2010