Unilever, una dintre cele mai mari companii pe piata bunurilor de larg consum la nivel mondial, prezenta si in Romania , a prelungit cu inca 5 ani contractul de inchirere in cladirea Baneasa Business &Technology Park (Bucuresti) pentru aproximativ 2.,500 metri patrati de birouri.

25830-unilever-si-a-prelungit-cu-5-ani-sederea-in-ban.jpg«Unilever ocupa acest spatiu inca din anul 2007. Discutiile pentru renegocierea si prelungirea contractului au inceput la sfarsitul anului 2011 si au fost finalizate in luna iunie 2012. Am prezentat clientului nostru Unilever si alte solutii de relocare a birourilor sale. Decizia finala a companiei Unilever fost continuarea contractului pentru urmatorii cinci ani in Baneasa Business & Technology Park datorita in primul rand raportului excelent intre calitate si prêt pentru spatiul oferit acestui chirias. ” declara Andrei Birsan, Directorul Departament Tranzactii Birouri (Office Agency) , Cushman & Wakefield Romania.

Baneasa Business & Technology Park este localizat in zona Baneasa, la o distanta de 6 km de aeroportul international Henri Coanda si la o distanta de 7 km de centrul orasului. Suprafata inchirabila este de 26,000 metri patrati de birouri de tip clasa A+ chiriasii existenti fiind : DuPont, BMW, Eaton, Adidas, Nokia Siemens Networks, Rovere, Wienerberger, Sanador, Subaru Motors, Romtelecom, etc.

Gradul de ocupare in Baneasa Business & Technology Park este de 90%, majoritatea companiilor fiind multinationale care deja si-au prelungit contractele de inchiriere.

 

Sursa

2 august 2012