UniCredit Business Partner România inchiriază pe termen lung o clădirie de patru etaje, şi 10.000 mp, în complexul de birouri Novo Park din Pipera, deţinut de Genesis Development.

18381-novo_park_84151700.jpgNovo Park este un complex de birouri de clasa A, ce ofera chiriasilor multiple facilitati precum numeroase locuri de parcare, doua cafenele si un centru de fitness, se arată într-un comunicat de presă.

"În cadrul Novo Park, UniCredit Business Partner se alatura unor chiriasi de elita din randul marilor companii multinationale. Complexul Novo Park le ofera acestora spatii de birouri generoase care raspund unor standarde inalte de calitate, alaturi de facilitati suplimentare pentru angajatii lor", a declarat Rob Stewart, presedinte al Genesis Development.

"Incepand cu luna noiembrie a acestui an, birourile noastre centrale din Romania vor fi localizate in Novo Park, pentru a oferi angajatilor o combinatie de beneficii si o pozitionare optima, intr-o zona usor accesibila", a adaugat Gabriella Golfre Andreasi, director general al UniCredit Business Partner in Romania.

În complexul de birouri Novo Park mai multe multinationale precum: Kraft, Procter & Gamble, Hewlett-Packard, Raiffeisen, Infineon, Garanti Group, Yokagawa, ITC Networks/Luxoft, Eurest, Ringier si Veolia Water. Novo Park este format din sapte cladiri de birouri, pe o suprafata de peste 70.000 mp.

Genesis Development detine doua parcuri de birouri in Bucuresti: Novo Park, care acopera o arie de peste 70,000 mp inchiriabili, si West Gate, localizat in zona Militari, in partea de vest a Bucurestiului, care ofera 60,000 mp de spatii de inchiriat.


Sursa

18 May 2011