„Te-ai săturat de aglomeraţia urbană? De betoane şi de aer poluat? Vino să locuieşti în mijlocul naturii!" Este invitaţia pe care dezvoltatorii Corbeanca Forest ţi-o fac şi pe care cu greu o poţi refuza odată ce ai apucat să vezi ansamblul.

Situat la marginea pădurii, la doar câteva minute de lac, complexul rezidenţial oferă tot confortul de care are nevoie omul modern.

Şi pentru a te convinge că ansamblul Corbeanca Forest este cu adevărat o alegere excelentă îţi propunem un exerciţiu de imaginaţie. Trebuie doar să îţi imaginezi cum ar fi ca în dimineţile calde să îţi bei cafeaua pe terasă, respirând aerul curat al pădurii, departe de forfota oraşului! Sau cum ar fi să nu mai trebuiască să mergi în parc cu copilul tău pentru a se putea juca în voie, ferit de maşinile cu mulţi cai putere care defilează în trombă chiar şi pe străduţele dintre blocuri? Şi mai sunt o mulţime de alte argumente....

„Ce facilităţi oferă complexul Corbeanca Forest?

Din punctul meu de vedere un foarte important aspect este acela că are canalizare, în zona Corbeanca foarte puţine ansambluri rezidenţiale au această facilitate, avem electricitate, gaze, pază 24 de ore din 24, linii telefonice, tot ceea ce îi trebuie unei locuinţe moderne la ora actuală" afirmă Adrian Căpraru - managing Partner Next Gen.

Ansamblul de vile Corbeanca Forest este amplasat între localităţile Petreşti şi Corbeanca, la o distanţă de numai cinci kilometri de ieşirea din Capitală. Se ajunge foarte uşor din DN 1, având asfalt până în faţa casei. În zonă sunt grădiniţe, şcoli, iar cumpărăturile nu sunt o problemă, la aproximativ zece minute distanţă se află Băneasa Shopping Center şi o serie de hipermarketuri.

„Corbeanca Forest este un complex de vile situat la marginea pădurii, avem o lizieră de 460 metri de pădure, pe o suprafaţă de 7,5 hectare dintre care avem 2,5 hectare numai suprafeţe comune şi drumuri. Deci a fost gândit ca un concept modern. Au fost construite 99 de vile, două modele. Tipul unu, cel cu parter şi etaj mansardat cu o suprafaţă de 210 mp şi tipul doi cu parter, etaj şi mansardă cu o suprafaţă de 294 mp" declară Adrian Căpraru - managing Partner Next Gen.

În prezent mai sunt de vânzare 28 de vile de tip doi, în două stadii de finisare. Sunt case unde proprietarii se pot muta imediat şi mai sunt cele unde clienţii îşi pot alege finisajele interioare, acestea fiind la gri.

„La parter avem un living room de 36 mp, o bucătărie de 11 mp, un birou de 16 mp şi un grup sanitar. La etajul unu avem o împărţire clasică două dormitoare de câte 16,5 mp, un balcon de 10 mp, o baie completă de 6 mp. Zona matrimonială are peste 28 mp şi este împărţită în zona de dormit, dressing, baie en suite şi de asemenea un balcon foarte frumos care dă către curtea din spate" explică Adrian Căpraru - managing Partner Next Gen.


Mansarda are o suprafaţă generoasă de 84 mp utili şi este împărţita în două camere mari de 22 şi respectiv 23 mp. Este un loc perfect pentru amenajarea unui hobby room sau a unui loc de joacă pentru copii. Tot la mansardă mai găsim o baie de 10 mp care are şi rol de spălătorie, dar şi un spaţiu de depozitare de 16,5 mp ce poate fi uşor transformat în dormitor dacă este nevoie.

Frumuseţea complexului Corbeanca Forest este dată şi de grădinile spaţioase rezervate fiecărei case, ceea îţi dă un sentiment de bine. Dezvoltatorul a încercat astfel să ofere fiecărui proprietar în parte intimitatea de care are nevoie.

„Preţurile au fost ajustate conform situaţiei imobiliare actuale, evident în jos, la valori foarte competitive pentru piaţa actuală. Se pot achiziţiona şi în rate de la dezvoltator. Avem diferite contacte în lumea bancară pentru a facilita împrumuturi. Echipa noastră de vânzări este aici de luni până vineri între orele 11-18, iar sâmbăta între orele 11-17. De asemene, dacă vor să ne contacteze ne pot găsi pe www.corbeancaforest.ro şi ne pot contacte prin e-mail sau prin telefon" susţine Adrian Căpraru - managing Partner Next Gen.

29 September 2010